Vesimieslapset provosoivat mielellään. He kohtaavat pelottomasti järjestelmät tai ihmiset, joita he pitävät turhantarkkoina tai vanhanaikaisia. Olipa sitten kyseessä tietty opettaja koulussa tai vanhemmat kotona. Vesimieslapset ovat kapinallisia ja heissä on erittäin individualistisia piirteitä.

ELEMENTTI: ilma
VÄRI: turkoosi
TEMPERAMENTTI: optimistinen (kevyesti liikkuva, eloisa, rento, toiveikas)
TYYPPI: ekstrovertti ja maskuliininen
VIIKONPÄIVÄ: lauantai
KIVI: safiiri, opaali
METALLI: platina, uraani

Luonne:

Intellektuelli ja voimakas, avoin ja suorasukainen, uskollinen, korkeat ihanteet, henkisesti rohkea, avoin epätavallisille ideoille. Saattaa ajatella radikaalisti mutta toimia konservatiivisesti. Saattaa olla kapinallinen, tunteellinen, helppouskoinen, tahditon ja poikkeuksellinen.

Vesimies rakastaa haasteita eikä häntä pelota rajojen tai perinteiden rikkominen. Vesimiehet ovat innovatiivisia ja elävät ajan mukana. Vapaus on tärkeää – se antaa heille mahdollisuuden oman tyylinsä luomiseen. Vesimiehet vihaavat epäoikeudenmukaisuutta. He menestyvät hyvin ryhmissä. Töissään he välttävät mahdollisuuksien mukaan rutiinitöitä.


Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Vesimies voi oppia leijonalta lämpimyyttä ja anteliaisuutta sekä oman sisäisen lapsensa uudelleen löytämistä.


Astrologi Heidi Horpestad kuvaa vesimieslapsia näin:


Vesimies on ilma-merkki ja vesimieslapset kulkevat omia polkujaan. Heitä kiinnostaa oman tyylinsä löytäminen. Vaatteiden kohdalla hän ei välttämättä valitse uusinta muotia – hän on erilainen, koska hän on epätavallinen, luova ja innovatiivinen.


Vesimieslapset provosoivat mielellään. He kohtaavat pelottomasti järjestelmät tai ihmiset, joita he pitävät turhantarkkoina tai vanhanaikaisia. Olipa sitten kyseessä tietty opettaja koulussa tai vanhemmat kotona. Vesimieslapset ovat kapinallisia ja heissä on erittäin individualistisia piirteitä. He löytävät oman tyylinsä ja oman tiensä, mikä saattaa olla haaste perheelle.


Ystävät ovat vesimiehille tärkeitä. Kaikki vesimieslapset eivät kuitenkaan pääse muiden kanssa samalle aaltopituudelle, jolloin he pysyttelevät mieluummin yksin.


Vesimiehet ovat ryhmäihmisiä ja hyvin onnellisia löytäessään itselleen oikean ryhmän tai järjestön.


Kuuluisia vesimiehiä:


August Strindberg, Oprah Winfrey, Phil Collins, Charles Darwin, John Travolta, Virginia Woolf, Leif Juster, Abraham Lincoln, Thomas Alva Edison, Ronald Reagan


Mitä mieltä olet artikkelista?  

JAA
Edellinen artikkeliKaurislapsi (22.12.–19.1.)
Seuraava artikkeliKalalapsi (20.2.–20.3.)