Vesimieslapset (20.1.–19.2.) provosoivat mielellään: He ovat kapinallisia ja heissä on erittäin individualistisia piirteitä. He löytävät oman tyylinsä ja oman tiensä, mikä saattaa olla haaste perheelle.

Viimeksi päivitetty 23.11.2011

ELEMENTTI: ilma
VÄRI: turkoosi
LUONNE: suorasukainen
TYYPPI: ekstrovertti ja maskuliininen
VIIKONPÄIVÄ: lauantai
KIVI: safiiri, opaali
METALLI: platina, uraani

Luonne:

Intellektuelli ja voimakas, avoin ja suorasukainen, uskollinen, korkeat ihanteet, henkisesti rohkea, avoin epätavallisille ideoille. Saattaa ajatella radikaalisti, mutta toimia konservatiivisesti.

Saattaa olla myös kapinallinen, tunteellinen, helppouskoinen, tahditon ja poikkeuksellinen.

Vesimies rakastaa haasteita eikä häntä pelota rajojen tai perinteiden rikkominen. Vesimiehet ovat innovatiivisia ja elävät ajan mukana. Vapaus on heille tärkeää – se antaa vesimiehille mahdollisuuden oman tyylinsä luomiseen. Vesimiehet vihaavat epäoikeudenmukaisuutta. He menestyvät hyvin ryhmissä. Töissään he välttävät mahdollisuuksien mukaan rutiinitöitä.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan.

Vesimies voi oppia leijonalta lämpimyyttä ja anteliaisuutta sekä oman sisäisen lapsensa uudelleen löytämistä.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa vesimieslapsia näin:

Vesimies on ilma-merkki, ja vesimieslapset kulkevat omia polkujaan. Heitä kiinnostaa oman tyylinsä löytäminen. Vaatteiden kohdalla hän ei välttämättä valitse uusinta muotia – hän on erilainen, koska hän on epätavallinen, luova ja innovatiivinen.

Vesimieslapset provosoivat mielellään. He kohtaavat pelottomasti järjestelmät tai ihmiset, joita he pitävät turhantarkkoina tai vanhanaikaisia: olipa sitten kyseessä tietty opettaja koulussa tai vanhemmat kotona. Vesimieslapset ovat kapinallisia ja heissä on erittäin individualistisia piirteitä. He löytävät oman tyylinsä ja oman tiensä, mikä saattaa olla haaste perheelle.

Ystävät ovat vesimiehille tärkeitä. Kaikki vesimieslapset eivät kuitenkaan pääse muiden kanssa samalle aaltopituudelle, jolloin he pysyttelevät mieluummin yksin.

Vesimiehet ovat ryhmäihmisiä ja hyvin onnellisia löytäessään itselleen oikean ryhmän tai järjestön.

Kuuluisia vesimiehiä:

Shakira, Christiano Ronaldo, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Phil Collins, Charles Darwin, John Travolta, Virginia Woolf, Leif Juster, Abraham Lincoln, Thomas Alva Edison, Ronald Reagan

Mitä mieltä olet artikkelista?