Vesimieslapset (20.1.–19.2.) i ovat rohkeita ja avoimia epätavallisillekin ideoille. Heille on tärkeää löytää oma tyyli ja oma tie.

Viimeksi päivitetty 30.1.2023

Vesimies pähkinänkuoressa

  • ELEMENTTI: ilma
  • VÄRI: turkoosi
  • LUONNE: suorasukainen
  • TYYPPI: ekstrovertti ja maskuliininen
  • VIIKONPÄIVÄ: lauantai
  • KIVI: safiiri, opaali
  • METALLI: platina, uraani

Vesimies on lapsesta pitäen voimakas, avoin ja suorasukainen. Häntä pidetään intellektuellina ja läheisilleen uskollisena. Hän ei turhia kumartele vanhemmilleen eikä opettajilleen.


 


Vesimiehellä on korkeat ihanteet, hän on henkisesti rohkea ja avoin epätavallisille ideoille. Joskus hän saattaa ajatella radikaalisti, mutta jostain syystä kuitenkin lopulta päätyä toimimaan konservatiivisesti.

Toisinaan vesimies saattaa olla myös kapinallinen, tunteellinen ja helppouskoinen. Joskus vesimies saattaa käyttäytyä ajattelemattomuuttaan hieman tahdittomasti.

Vesimies elää ajassa

Vesimies rakastaa haasteita eikä häntä pelota rajojen tai perinteiden rikkominen. Vesimiehet ovat innovatiivisia ja elävät ajan mukana.

Vapaus on heille tärkeää – se antaa vesimiehille mahdollisuuden oman tyylinsä luomiseen. Vesimiehet vihaavat epäoikeudenmukaisuutta.

Vesimies pärjää hyvin ryhmissä. Töissään hän välttää rutiinitöitä aina, kun se on mahdollista.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Vesimies voi oppia leijonalta lämpimyyttä ja anteliaisuutta sekä oman sisäisen lapsensa uudelleen löytämistä.

Vesimiehelle oma polku on paras polku

Vesimies on ilma-merkki, ja vesimieslapset kulkevat omia polkujaan. Heitä kiinnostaa oman tyylinsä löytäminen. Vaatteiden kohdalla hän ei välttämättä valitse uusinta muotia – hän on erilainen, koska hän on epätavallinen, luova ja innovatiivinen.

Vesimieslapset provosoivat mielellään. He kohtaavat pelottomasti järjestelmät tai ihmiset, joita he pitävät turhantarkkoina tai vanhanaikaisia – olipa sitten kyseessä tietty opettaja koulussa tai vanhemmat kotona.

Vesimies on individualisti, joka arvostaa ystävyyttä

Vesimieslapset ovat kapinallisia ja heissä on erittäin individualistisia piirteitä. He löytävät oman tyylinsä ja oman tiensä, mikä saattaa olla haaste perheelle.

Ystävät ovat vesimiehille tärkeitä. Kaikki vesimieslapset eivät kuitenkaan pääse muiden kanssa samalle aaltopituudelle, jolloin he pysyttelevät mieluummin yksin.

Vesimiehet ovat ryhmäihmisiä ja hyvin onnellisia löytäessään oman porukan tai itselleen sopivan järjestön tai harrastusryhmän.

Kuuluisia vesimiehiä:

Anna Puu, Ismo Leikola, Shakira, Alvar Aalto, Christiano Ronaldo, Minnie Driver, Alicia Keyes, Andre Wickström, Jennifer Aniston, Oprah Winfrey, Phil Collins, Charles Darwin, John Travolta, Virginia Woolf, Leif Juster, Abraham Lincoln, Thomas Alva Edison, Ronald Reagan, Wolfgang Amadeus Mozart, J.L. Runeberg, Robbie Williams, Sheryl Crow

Vesimies lapsena
Rohkea oman tiensä kulkija. Sellainen on vesimieslapsi.
Mitä mieltä olet artikkelista?