Rapulapset (22.6– 22.7.) vaihtavat mielialaansa suunnilleen yhtä usein kuin tuuli vaihtaa suuntaa. He ovat todella mielikuvituksekkaita, ja heidän kanssaan leikkiminen on aikuisellekin usein viihdyttävää ja hauskaa. He ovat myös herkkiä, ja kaipaavat paljon huomiota ja vahvistusta läheisiltään.

Viimeksi päivitetty 23.6.2011

ELEMENTTI: vesi
VÄRI: violetti
LUONNE: tunteellinen
TYYPPI: feminiininen ja introvertti
VIIKONPÄIVÄ: maanantai
KIVI: helmi, kuukivi
METALLI: hopeaLuonne:

Herkkä, hellä, lojaali, suojeleva, sympaattinen, ymmärtäväinen.

Saattaa olla myös yliherkkä, pitkävihainen, pelokas ja murjottava. Liikaa huolehtiva.

Rapu on jo lapsena huolehtiva ja välittää ympäristöstään. Vaikka ravut ovat herkkiä, he eivät aina halua näyttää tunteitaan avoimesti. He saattavat olla varovaisia ja ujoja, ja pitävät yksinäisyydestä.

Ravuilla on vahva intuitio, ja he käyttävät usein aikaa vaistojensa kuuntelemiseen ennen päätösten tekoa. Heillä on vahva yhteys kotimaahansa, perheeseensä ja lähiympäristöönsä, sekä lapsina että aikuisina.

Kaikki tähtimerkit voivat oppia jotakin vastamerkiltään.

Ravut voivat oppia kauriilta vastuuta ja vahvuutta.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa rapulapsia näin:

Rapu on vesi-elementin merkki, ja vesi liitetään usein tunteisiin. Rapulapset ovatkin selkeästi tunneihmisiä ja erittäin herkkiä: He saattavat olla hyvin haavoittuvia tunne-elämässään. He ymmärtävät yksinkertaisia, perheensisäisiä asioita, vaikka näistä ei puhuttaisi. He vaistoavat herkästi perheessä, hoitopaikalla tai koulussa vallitsevan tunnelatauksen, ja se vaikuttaa heihin syvästi – ilmapiirin viihtyisyys onkin ravuille ensiarvoisen tärkeää.

Tarkan havainnointikyvyn ansiosta rapuja on mahdotonta pettää pitkään – rapu kyllä huomaa, että jokin on vinossa!

Rapulapset ovat kekseliäitä ja hyödyntävät tehokkaasti sisäistä uni- ja fantasiamaailmaansa. Heillä on päässään paljon ajatuksia, jotka he ilmaisevat mielellään kuvakielellä. Koska he ovat hyvin herkkiä, heitä ei saa kohdata liian karulla tavalla. He ottavat sen hyvin henkilökohtaisesti ja vetäytyvät itseensä. Tällöin on erittäin tärkeää rakentaa luottamus uudestaan, mutta tämä saattaa joskus kestää kauan.

Lisäksi rapu on taiteellinen ja huolehtiva. Koska tunteet hallitsevat rapulapsia, he saattavat olla myös melko ailahtelevia.

Kuuluisia rapuja:

Ingmar Bergman, Julius Caesar, Harrison Ford, prinsessa Diana, Robin Williams, Tom Cruise, Meryl Streep, Nelson Mandela, George Orwell, Lindsay Lohan, Rembrandt, Lionel Messi, Pamela Anderson

Mitä mieltä olet artikkelista?