Härkälapsi (21.4.–20.5.) on voimakas ja jääräpäinen, mutta sulaa saadessaan halauksia ja rakkautta. Härkälapset haluavat tehdä kaiken omassa tahdissaan – ja niin he yleensä tekevätkin. Hoputtaminen saa härän lyömään liinat kiinni, mutta myöskään vitkastelua hän ei siedä.

Viimeksi päivitetty 17.5.2024

Härkä pähkinänkuoressa

  • ELEMENTTI: Maa
  • VÄRI: luonnonvihreä
  • LUONNE: päättäväinen
  • TYYPPI: introvertti ja feminiininen tyyppi.
  • VIIKONPÄIVÄ: perjantai
  • KIVI: smaragdi, topaasi, akvamariini
  • METALLI: kupari

Härkä on vakaa, rauhallinen ja tunnollinen. Hän on myös ahkera, perso kauneudelle ja nautinnoille. Härkä tietää, kuinka raha-asioista pidetään hyvää huolta.


 


Härät saattavat lapsesta pitäen olla hyvin jääräpäisiä.

Härkä rakastaa keräilyä

Härkä on kaikista merkeistä vahvimmin maa-elementti. Laatu ja mukavuus ovat hänelle tärkeitä. Härät uskovat siihen, mikä on konkreettista ja todellista: He pitävät asioiden omistamisesta ja keräilemisestä.

Härät ovat kärsivällisiä ja taitavia, mutta eivät halua tulla provosoiduiksi. He pitävät mukavuudesta, eivätkä halua sekaantua kiivaisiin keskusteluihin.

Jos härkä on järjestänyt elämänsä hyvin, hän pysyy siellä, missä on, eikä lähde seikkailemaan seikkailunhalun vuoksi.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Härkä voi oppia skorpionilta vapautuneisuutta ja vähemmän materialistista ajattelua.

Härkälapsi pitää syömisestä ja halailusta

Härkä on maa-merkki, mikä tarkoittaa, että härät seisovat jalat maassa. He ovat pitkäjänteisiä ja aistillisia.

Fyysinen kontakti on härille erityisen tärkeää, ja useimmat härät eivät saa läheisyydestä ja halailusta tarpeekseen. Jo pienenä härkälapset ovat nautiskelijoita, jotka pitävät syömisestä ja halailemisesta.

Vauvahieronta on hyväksi kaikille lapsille, mutta härkälapsille se on erityisen tärkeää.

Härät ovat varsin introvertteja, ja huvittelevat usein omassa päänsisäisessä maailmassaan. He rakastavat musiikkia, ja heillä on silmää estetiikalle – he huolehtivat hellästi siitä, mikä on hyvää ja kaunista.

Onko härkälapsellasi rakas uniriepu?

Härät haistelevat mielellään kukkia tai kiinnittävät huomion muihin astein havaittaviin nautintoihin.

He kiintyvät ja rakastavat syvästi myös materiaa ja esineitä: härkälapsilla on usein jokin tietty unilelu tai unirätti, joka kulkee aina heidän mukanaan.

Härät voivat olla rauhallisia ja lempeitä mutta samalla he ovat jääräpäisiä. Jos härkä ei tahdo jotakin, hänen mieltään ei voi muuttaa. Härät ovat usein järkeviä ja ytimekkäitä.

Kuuluisia härkiä:

Adele, Kaarle XVI Kustaa, Heikki Silvennoinen, Cher, Malcolm X, Elizabeth II, Salvador Dalí, Barbra Streisand, Sigmund Freud, Uma Thurman, Iggy Pop, Michelle Pfeiffer, William Shakespeare, Bono, Audrey Hepburn, David Beckham, Jack Nicholson, Al Pacino

Härkälapsesta halaaminen on ihanaa.

 

Mitä mieltä olet artikkelista?