Leijonalapsi (23.7.– 23.8.) on kukkulan kuningas ja haluaa olla tilanteessa kuin tilanteessa huomion keskipiste. Toiminta ja seikkailut sopivat täydellisesti niin nuorille kuin hieman varttuneemmillekin leijonille.

Viimeksi päivitetty 23.5.2011

ELEMENTTI: tuli
VÄRI: oranssi
LUONNE: rohkea
TYYPPI: ekstrovertti ja maskuliininen
VIIKONPÄIVÄ: sunnuntai
KIVI: rubiini, timantti, zirkoni
METALLI: kultaLuonne:

Ylpeä, jalo, rohkea, antelias, avokätinen, vieraanvarainen, hyvätapainen, uskollinen, lojaali.

Saattaa olla myös vallanhimoinen, laiska ja dominoiva. Heikkona imarteluihin ja kehuihin.

Leijonat ovat mielellään johtajia. He ottavat vastuuta energisesti ja innokkaasti. Leijonat ovat hyvin kunnianhimoisia, ja heillä on suuret tavoitteet. Jos leijonat saavat, mitä he haluavat, he ovat onnellisia, lystikkäitä ja iloisia – mikäli he eivät saa haluamaansa, he suuttuvat herkästi, joko itselleen tai muille.

Leijonilla on ainutlaatuinen kyky oikeudenmukaisuuteen, he ovat ylpeitä, anteliaita ja hyväsydämisiä. Toisaalta he rakastavat ylellisyyttä ja ovat heikkoina kehuihin ja imarteluihin, olipa niillä totuuspohjaa tai ei.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan.

Leijonat voivat oppia vesimiehiltä käyttäytymään vähemmän itsetietoisesti.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa leijonalapsia näin:

Leijonan elementti on tuli, ja hän on täynnä inspiraatiota ja tahtoa. Tyypillistä leijonalapsille on, että he ilmaisevat itseään voimakkaasti ja aidosti. Lisäksi heissä on suuri annos näyttelijänkykyjä ja draaman tajua, joten muiltakaan ei jää huomaamatta, mitä mieltä he tilanteesta ovat.

Leijonalapset tarvitsevat paljon huomiota. Heidän täytyy tulla kuulluiksi ja nähdyiksi. Jos he tuntevat, että heidän on jätetty huomioimatta tai sijoitettu kulissien taakse, he eivät selviydy. Kaikki lapset tarvitsevat vahvistusta ja kehuja – mutta leijonalapset tarvitsevat niitä ekstra-annoksen.

Leijonalapset ovat erittäin kilpailunhaluisia ja vaiston varassa eläviä ihmisiä, joita huomisen huolet eivät usein paina. Lisäksi he ovat luonteeltaan optimistisia, hauskoja ja erittäin charmikkaita, mikä takaa usein laajan ystäväpiirin.

Kuuluisia leijonia:

Barack Obama, Madonna, Bill Clinton, Napoleon, Carl G. Jung, Whitney Houston, Fidel Castro, J.K. Rowling, Neil Armstrong, Andy Warhol, Arnold Schwarzenegger, Mick Jagger, Alfred Hitchcock, Amelia Earhart

Mitä mieltä olet artikkelista?