Skorpioni (24.10.–22.11.) on voimakastahtoinen, peräänantamaton ja utelias. Skorpionilapsi rakastaa haasteita – ja tunnetta, joka haasteessa onnistumisesta seuraa.

Viimeksi päivitetty 21.10.2022

Skorpioni pähkinänkuoressa

ELEMENTTI: vesi
VÄRI: tummanpunainen
LUONNE: utelias
TYYPPI: feminiininen ja introvertti
VIIKONPÄIVÄ: tiistai
KIVI: opaali
METALLI: rauta


 


Empaattinen, viisas, intensiivinen, palavasieluinen, hyvä ihmistuntija, rohkea, keskittynyt.

Saattaa olla välillä myös hitusen epäluuloinen ja kapsahtaa kateuteen.

Voimakkaasti tunteva skorpioni

Skorpionilapset pitävät meteliä, eikä heidän läheisyydessään toiminta lopu. Heillä on voimakkaat tunteet – he ovat intensiivisiä ja erittäin ”läsnä olevia”.

Joskus skorpionilasten tunteet ovat niin voimakkaita, että ne hallitsevat heitä enemmän kuin he niitä: suurin kasvamiseen liittyvä tehtävä onkin oppia tuulettamaan tunteitaan sopivissa tilanteissa, jotta he pystyvät hillitsemään niitä toisissa.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Skorpioni voi oppia härältä pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä.

Skorpioni ei anna periksi

Skorpionilapset ovat myös voimakastahtoisia ja peräänantamattomia ja tutkiskelevat tarkasti ympäristöään.

He saattavat purkaa kaikki kuulakärkikynäsi vain selvittääkseen, millaisista osista ne koostuvat. Yllätykseksesi he saattavat myös osata koota ne oikein takaisin ehjiksi!

Skorpionilapset ovat älykkäitä eikä heitä voi helposti huijata.

Anna paljon tukea ja rakkautta

He haluavat olla samalla tasolla muiden kanssa ja puhua kuten aikuiset – ja he ovat aina valmiina esittämään vaikeita kysymyksiä. He eivät luovuta ennen kuin ovat saaneet vastauksen.

Skorpionilapset tarvitsevat paljon rakkautta ja tukea. Ennen kaikkea he tarvitsevat tunteidensa hyväksyntää.

Jos jotakin tapahtuu – ja jotakin varmasti tapahtuu – vanhempien on huolehdittava, että lapsi saa kertoa mitä on tapahtunut, ennen kuin hänelle kerrotaan mitä hän teki väärin. Järkevintä on sanoa ”Ymmärrän, että olet suuttunut” ennen muita selityksiä.

Kuuluisia skorpioneja:

Eva Wahlström, Britannian kuningas Charles III, Hillary Clinton, Joaquin Phoenix, Virve Rosti, John Cleese, Owen Wilson,  Grace Kelly, Pablo Picasso, Riku Nieminen, Julia Roberts, Jukka Haapalainen, Leonardo DiCaprio, Goldie Hawn, Bill Gates, Martin Luther, Pelé, Diego Maradona, Petteri Orpo, Marie Curie, Anne Hathaway

Uteliaan skorpionin elementti on vesi.
Mitä mieltä olet artikkelista?