Skorpionilapset (24.10.–22.11.) ovat voimakastahtoisia, peräänantamattomia ja uteliaita ja he rakastavat haasteita – koska he rakastavat sitä onnistumisen tunnetta, jonka he saavat onnistuessaan.

Viimeksi päivitetty 23.2.2011

ELEMENTTI: vesi
VÄRI: tummanpunainen
LUONNE: utelias
TYYPPI: feminiininen ja introvertti
VIIKONPÄIVÄ: tiistai
KIVI: turkoosi, opaali
METALLI: rauta

Luonne:

Empaattinen, viisas, intensiivinen, palavasieluinen, hyvä ihmistuntija, rohkea, keskittynyt.

Saattaa olla myös epäluuloinen, brutaali, kostonhimoinen, häikäilemätön, kateellinen ja tunnekylmä.

Skorpionilapset pitävät meteliä, eikä heidän läheisyydessään toiminta lopu. Heillä on voimakkaat tunteet – he ovat intensiivisiä ja erittäin ”läsnäolevia”. Joskus skorpionilasten tunteet ovat niin voimakkaita, että ne hallitsevat heitä enemmän kuin he niitä: suurin kasvamiseen liittyvä tehtävä onkin oppia tuulettamaan tunteitaan sopivissa tilanteissa, jotta he pystyvät hillitsemään niitä toisissa.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan.

Skorpionit voivat oppia häriltä pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa skorpionilapsia näin:

Skorpionilapset ovat myös voimakastahtoisia ja peräänantamattomia ja tutkiskelevat tarkasti ympäristöään. He saattavat purkaa kaikki kuulakärkikynäsi vain selvittääkseen, millaisista osista ne koostuvat. Yllätykseksesi he saattavat myös osata koota ne oikein takaisin ehjiksi!

Skorpionilapset ovat älykkäitä eikä heitä voi helposti huijata. He haluavat olla samalla tasolla muiden kanssa ja puhua kuten aikuiset – ja he ovat aina valmiina esittämään vaikeita kysymyksiä. He eivät luovuta ennen kuin ovat saaneet vastauksen.

Skorpionilapset tarvitsevat paljon rakkautta ja tukea. Ennen kaikkea he tarvitsevat tunteidensa hyväksyntää. Jos jotakin tapahtuu – ja jotakin varmasti tapahtuu – vanhempien on huolehdittava, että lapsi saa kertoa mitä on tapahtunut, ennen kuin hänelle kerrotaan mitä hän teki väärin. Järkevintä on sanoa ”Ymmärrän, että olet suuttunut” ennen muita selityksiä.

Kuuluisia skorpioneja:

Hillary Clinton, John Cleese, Grace Kelly, Pablo Picasso, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio, Goldie Hawn, Bill Gates, Martin Luther, Pelé, Diego Maradona

Mitä mieltä olet artikkelista?