Skorpionilapset ovat voimakastahtoisia, peräänantamattomia ja uteliaita ja rakastavat vaikeita haasteita – koska he rakastavat onnistumisen tunnetta, kun he ovat tehneet jotakin oikein. Heillä on pitkät tuntosarvet ja he saavat kiinni kaikesta, mitä heidän ympärillään tapahtuu.

ELEMENTTI: vesi
VÄRI: tummanpunainen
LUONNE: flegmaatikko (rauhallinen, apaattinen, kylmä 
TYYPPI: feminiininen ja introvertti
VIIKONPÄIVÄ: tiistai
KIVI: turkoosi, opaali
METALLI: rauta

Luonne:

introvertti, empaattinen, viisas, intensiivinen, palavasieluinen, hyvä ihmistuntija, rohkea, keskittynyt. Saattaa olla epäluuloinen, brutaali, kostonhimoinen, häikäilemätön, kateellinen ja tunnekylmä.

Skorpioneilla on korkea moraali ja vahvat tunteet. He osaavat olla lähes näkymättömiä ympärillään oleville. Tappava katse tai myrkyllinen kommentti kuitenkin paljastaa, jos olet epäsuosiossa. Heidän mottonsa voisi hyvin olla Ota tai jätä – kultainen keskitie ei ole mahdollisuus skorpionille.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Skorpionit voivat oppia häriltä pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa skorpionilapsia näin:

Skorpionilapset pitävät meteliä eikä toiminta lopu. Heillä on voimakkaat tunteet ja he ovat intensiivisiä ja erittäin ”läsnä olevia”. Joskus skorpionilasten on tuuletettava itseään voimakkaista tunteista ja heidän on taisteltava tullakseen toimeen tunteidensa kanssa.

Skorpionilapset ovat myös voimakastahtoisia ja peräänantamattomia ja tutkiskelevat ympäristöään. He voivat purkaa kaikki kuulakärkikynäsi selvittääkseen, mistä osista ne koostuvat.

Heillä on pitkät tuntosarvet ja he havaitsevat kaiken, mitä heidän ympärillään tapahtuu, olipa kyseessä perhe tai ystävät. Skorpionilapset ovat älykkäitä eikä heitä voi pettää. He haluavat olla samalla tasolla muiden kanssa ja puhua kuten aikuiset – tabut ja vaikeat aiheet, kuten kuolema ja seksuaalisuus kiehtovat heitä ja siksi he myös esittävät kysymyksiä näihin aiheisiin liittyen. He eivät luovuta ennen kuin ovat saaneet vastauksen. Skorpionilapsilla on läpiporautuva katse, jonka vuoksi vastapuoli tuntee, että skorpioni näkee hänen lävitseen.

Skorpionilapset tarvitsevat paljon rakkautta ja tukea elleivät he sitten välttele sitä. Ennen kaikkea he tarvitsevat tunteidensa hyväksyntää. Jos jotakin tapahtuu – ja jotakin varmasti tapahtuu – vanhempien on huolehdittava, että lapsi saa kertoa mitä on tapahtunut, ennen kuin hänelle kerrotaan mitä hän teki väärin. Järkevintä on sanoa ”Ymmärrän, että olet suuttunut” ennen muita selityksiä.

Skorpionilapset rakastavat suuria tunteita. Ne ovat tärkeitä kaikille lapsille mutta erityisesti skorpionilapsille.

Kuuluisia skorpioneja:

John Cleese, Pablo Picasso, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio, Goldie Hawn, Bill Gates, Martin Luther, Pelé, Diego Maradona


Mitä mieltä olet artikkelista?  

JAA
Edellinen artikkeliVaakalapsi (23.9.– 23.10.)
Seuraava artikkeliJousimieslapsi (23.11.–21.12.)