Vau.fi tavoittaa verkkosivuston, uutiskirjeiden ja Vauvan odotus -oppaan avulla valtaosan suomalaisista odottajista. Tarjoamme ajankohtaista, kiinnostavaa ja tutkittua tietoa raskauden yrittämisestä, odotusajasta, synnytyksestä ja pienen vauvan kehityksestä.

Viimeksi päivitetty 17.6.2024

Vau.fi on raskaudesta, synnytyksestä ja vauvan hoidosta kiinnostuneille suomalaisille suunnattu verkkomedia, joka tavoittaa joka viikko noin 70 000 kävijää ja kerää noin 350 000 sivulatausta.Kävijäprofiili

Kävijöistä yli 74 % on naisia.
25–34-vuotiaita 40 %
35–44-vuotiaita 20 %
55–64-vuotiaita 12 %

Käytetty laite

90 % puhelin
9 % tietokone
1 % tabletti

Vau.fi

Vau.fi tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa tietoa raskauden suunnittelusta, raskaudesta, synnytyksestä ja pienen vauvan kehityksestä.

Vau.fi-sivustolta löytyy tuhansia artikkeleita, joissa käsitellään monipuolisesti sivuston kaikkia teemoja vauvahaaveista kasvatukseen, vanhemmuuteen ja perhe-elämään yleensä.

Odottajille tarjoamme raskausviikkojen mukaan tahdistetun uutiskirjeen, muille tarjolla on viikoittainen uutiskirje ajankohtaisista aihepiiriin liittyvistä artikkeleista.

Uutiskirjeitämme vanhempien lisäksi tilaavat muun muassa opetus- ja terveydenhoitoalan ammattilaiset, joille laadukkaat artikkelit ovat tapa kartuttaa omaa asiantuntemusta.

Vau.fi:n keskustelufoorumilla tulevat ja tuoreet vanhemmat pääsevät juttelemaan samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Vauvan odotus -opas

Vauvan odotus -kirja on raskausoppaiden klassikko. Vuodesta 2008 ilmestynyt, vuosittain päivittyvä kirja tarjoaa innostavan paketin tietoa odottajalle.

Opasta painetaan vuosittain 25 000 kappaletta, joten se tavoittaa kaikki Suomen ensisynnyttäjät.

Vauvan odotus -oppaan saa mukaansa omasta äitiysneuvolasta. Lisäksi sitä löytyy myös useista apteekeista.

Haluatko mainostajaksi tai kumppaniksi?

Vau.fi:ssä voit mainostaa esimerkiksi banneripaikoilla, jotka näkyvät sivuston kaiken sisällön yhteydessä – ja haluttaessa myös uutiskirjeissä.

Myös kaupallisten yhteistyöartikkeleiden mahdollisuudet ovat huikeat. Ne nostetaan näkyville niin verkkosivulle, uutiskirjeisiin kuin sosiaalisen median kanaviimme.

Näkyvyyteen liittyvissä asioissa sinua palvelee yhteistyökumppanimme Nostemedia.

Ota yhteyttä:
mikael@nostemedia.fi
puh. 040 3561332

Mitä mieltä olet artikkelista?