Vau.fi tavoittaa verkkosivuston, uutiskirjeiden, applikaation ja Vauvan Odotus -oppaan avulla valtaosan suomalaisista odottajista. Tarjoamme ajankohtaista, kiinnostavaa ja tutkittua tietoa raskauden yrittämisestä, odotusajasta, synnytyksestä ja pienen vauvan kehityksestä.

Viimeksi päivitetty 13.2.2020

Vau.fi on suomalaisille odottajille suunnattu verkkomedia, joka tarjoaa asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa raskauden yrittämisestä, odotusajasta, synnytyksestä ja pienen vauvan kehityksestä. Verkkosivustollamme on aiheesta noin 3500 artikkelia ja kanta kasvaa jatkuvasti.

Odottajille tarjoamme raskausviikkojen mukaan tahdistetun uutiskirjeen, muille tarjolla on viikoittainen uutiskirje ajankohtaisista aihepiiriin liittyvistä artikkeleista. Tilaajinamme on vanhempien lisäksi esimerkiksi opetus- ja terveydenhoitoalan edustajia, joille laadukkaat artikkelit ovat tapa lisätä asiantuntemusta.

Applikaatiomme ”Vau.fi Odotus” on tarjolla sekä IOS- että Android -puhelimille: sen avulla raskaana oleva pystyy seuraamaan raskautensa etenemistä ja pienen lapsen vanhempi saa tietoa vauvansa kehityksestä iän mukaisesti porrastettuna.

Vauvan odotus -kirja on odotusoppaiden klassikko: vuodesta 2008 ilmestynyt, vuosittain päivittyvä kirja tarjoaa innostavan paketin tietoa odottajalle tai odotusajasta kiinnostuneelle. Kirjaa painetaan vuosittain 30 000 kappaletta, joten se tavoittaa yli puolet suomalaisista odottajista. Kirjan jakelu tapahtuu apteekkiverkoston kautta ja sen saa napata apteekista mukaansa maksutta.

Vau.fi käyttäjät

Käyttäjäprofiili

Naisia 97%
20–29 v. 59%
Noin puolet kävijöistä on raskaana (lopuista suurin osa jo perheellisiä).

Käytetty laite

85% kännykällä
12% näyttöpäätteellä
3% tabletilla

Kävijämäärät 2020

Sivunäyttöjä 450 000–500 000 viikossa
Uniikkeja kävijöitä 85 000–95 000 viikossa

Haluatko mainostajaksi tai kumppaniksi?

Tarjolla on esimerkiksi kaupallisen yhteistyön artikkeleja, jotka nostetaan näkyville niin verkkosivulle, uutiskirjeisiin kuin sosiaalisen median kanaviimme. Näkyvyyteen liittyvissä asioissa sinua palvelee yhteistyökumppanimme Nostemedia!

Ota yhteyttä:
mikael@nostemedia.fi
040 3561332

Mitä mieltä olet artikkelista?