Voit tilata Vau.fi-sivuston uutiskirjeen joko raskauteesi tai lapsesi kehitykseen tahdistettuna tai yleisen uutiskirjeen, joka kertoo ajankohtaisia asioita raskauden yrittämisestä, odotusajasta ja lapsen kehityksestä hänen varhaisina vuosina – tai miksi et tilaisi molempia?

Viimeksi päivitetty 12.1.2021

Vau.fi -sivusto tarjoaa rekisteröityneille jäsenilleen kaksi erilaista uutiskirjettä: raskausaikaan/lapsen kehitykseen tahdistetun uutiskirjeen ja yleisuutiskirjeen.

Raskausuutiskirje

  • Tietoa sikiön kehityksestä
  • Odottajan psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi
  • Vinkkejä ja ideoita
  • Hyödyllistä tietoa, joka auttaa sinua voimaan paremmin

Raskausaikaan tahdistettu uutiskirje lähetetään sähköpostiisi aina raskausviikon vaihtuessa. Se kertoo kiinnostavasti ja havainnollisesti mitä milläkin raskausviikolla tapahtuu odottajalle ja lapselle: Miten alkio ja sikiö kehittyvät viikkojen ja kuukausien myötä ja millaisia fyysisiä ja psyykkisiä muutoksia äiti saattaa huomata itsessään. Se tarjoilee myös hyödyllisiä ja viihdyttäviä artikkeleita, jotka on räätälöity juuri ajankohtaan sopiviksi.

Lapsen kehitys -uutiskirje

Synnytyksen jälkeen uutiskirje siirtyy automaattisesti seuraamaan lapsen kehitystä – sinun tarvitsee vain merkitä Omiin tietoihisi, että olet synnyttänyt ja lapsesi syntymäpäivä.

Ensimmäisen puolen vuoden ajan kehitys on niin nopeaa, että saat uutiskirjeen joka viikko. 6–12kk ikäisestä lapsesta saat uutiskirjeen joka toinen viikko, ja 1–3 -vuotiaasta lapsesta joka kuukausi.

Yleinen uutiskirje

Uusimmat tiedot ja ajankohtaisia artikkeleja lapsen yrittämisestä, odottamisesta sekä vauvan ja leikki-ikäisen lapsen hoidosta. Inspiraatiota ja ideoita, tietoa tärkeistä yhteiskunnallisista tapahtumista ja viihdettä samassa paketissa.

Yleinen uutiskirje lähetetään kerran viikossa sähköpostiisi.

 

Kumpi tahansa näistä elämäntilanteeseesi sopiikaan, saat sen helposti rekisteröitymällä Vau.fi:n tilaajaksi!

Liity jäseneksi!

Rekisteröitymällä saat enemmän juuri omaan tilanteeseesi sopivaa sisältöä.

 

 

 

Mitä mieltä olet artikkelista?