Kun haluat nähdä, miten kohdussasi kehittyvä vauva kasvaa päivien ja viikkojen myötä, Vau.fi Odotus näyttää sen sinulle. Se kuvailee olennaiset tapahtumat neuvolassa ja lääkärissä, sekä tarjoilee sinulle lukuvinkkeinä kiinnostavia artikkeleja. Myöhemmin applikaatio havainnollistaa vauvasi kasvua, kehitystä ja opittavia taitoja.

Viimeksi päivitetty 24.2.2020

Vau.fi Odotus -applikaatio on kehitetty erityisesti raskauden seurantaan. Se seuraa kohdussa kasvavan sikiön kehitystä ja äidin kehon muutoksia päivä päivältä, viikko viikolta, aina syntymään saakka. Viikkokohtaiset tekstit on laadittu Suomen neuvolajärjestelmän mukaisesti, yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Jokaiselle päivälle on lisäksi oma pieni päiväkohtainen tekstinsä. Kuvat kasvavasta äitiysvatsasta puolestaan voi tallettaa kuvagalleriaan.

Lisäksi applikaatio vinkkaa ajankohtaisia ja kiinnostavia artikkeleja, jotka liittyvät kulloiseenkin raskausvaiheeseen – saat vastaukset myös niihin kysymyksiin, joita et edes tiennyt miettiväsi!

Lataa Vau.fi Odotus AppStoresta
Lataa Vau.fi Odotus Google Playsta

Seuraa vauvasi kasvua ja kehitystä!

Kun lapsi on syntynyt, hänen kasvuaan ja kehitystään voi seurata applikaation avulla aina kolmevuotiaaksi asti: pään kannattelu, istuminen, konttaaminen, jokeltelu ja monet muut taidot käydään läpi. Ensimmäisen vuoden ajan applikaatio tarjoilee pienen kannustavan tekstin jokaiselle päivälle.

Myös tässä elämänvaiheessa applikaation artikkelit ovat tukenasi: imetys tai pulloruokinta, hampaiden tuleminen, istumaan oppiminen sekä monet muut taidot ja tapahtumat käydään läpi kiinnostavien tekstien avulla.

Kuukautiskierron seuranta

Applikaatiota voi käyttää jo silloinkin, kun raskaus on vasta toiveissa! Applikaation avulla voit kartoittaa kuukautiskiertoasi ja nähdä, milloin on hedelmällisin aika kuukaudesta.

Synnytykseen valmistautuminen

Synnytykseen valmistautuva voi selailla applikaation sisällä Vauvan syntymä -opaskirjasta ja opetella käyttämään kätevää supistuslaskuria – kun supistusten aika tulee, saat ne kellotettua sovelluksen avulla.

Lataa Vau.fi Odotus AppStoresta
Lataa Vau.fi Odotus Google Playsta

Mitä mieltä olet artikkelista?