Vauvan odotus -oppaassa seurataan raskauden etenemistä viikko viikolta ja kerrotaan, mitä sinulle ja lapsellesi odotuksen aikana tapahtuu. Artikkelien avulla tutustut yleisimpiin raskausvaivoihin ja saat asiantuntijoiden suosittelemia ratkaisuehdotuksia niihin.

Viimeksi päivitetty 11.5.2021

Vauvan odotus -oppaan saat ilmaiseksi apteekistasi. Opas on täynnä kiinnostavaa ja tärkeää tietoa raskausajasta, hedelmöityksestä aina syntymään saakka.

Koko raskaus yksissä kansissa

Odotusaika ja sikiön kehitys käydään läpi yksityiskohtaisesti viikko viikolta – viikottaiset tekstit löydät myös applikaatiostamme sekä verkkoartikkeleina täältä. Lisäksi oppaassa on kattavat artikkelit keskeisimmistä raskauteen liittyvistä muutoksista – kuten raskausajan ruokavaliosta ja erilaisista raskausoireista. Myös synnytystä käsitellään syvemmin omassa teema-artikkelissaan.

Aina ajan tasalla

Vauvan odotus -opas on aina ajan tasalla, sillä se päivitetään yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa joka vuosi. Se on kätevän kokoinen ja suunniteltu juuri sinulle, odottava äiti – tilaa on myös omille merkinnöille, ja kirja on hauska säästää vaikka lapselle itselleen myöhemmin katsottavaksi.

Vauvan odotus -oppaan saat ilmaiseksi apteekista. Lähimmän apteekkisi löydät vaikkapa käyttämällä apteekkihakua.

 

Mitä mieltä olet artikkelista?