Vau.fi foorumille voi nyt kirjoittaa myös kirjautumatta sisään. Vain lasketun ajan ryhmät ja vauvaklubit pysyvät suljettuina – niihin pääset sisään kirjautumalla ja tunnuksen luomalla.

Viimeksi päivitetty 3.5.2021

Vau.fi:n foorumi on suosittu kohtaamispaikka niin lasta yrittäville, raskaana oleville kuin pienten lasten äideillekin. Tsekkaa ainakin nämä pikalinkit ja liity mukaan keskusteluun!

Keskustelufoorumilla voit olla oma itsesi nimimerkin suojassa, vailla pelkoa siitä, että työkaverit tai naapurit tunnistavat sinut. Käytöstavat täytyy kuitenkin säilyttää, muuten poista

1. Mitä mielessä?

Palsta kaikelle taivaan ja maan välistä. Halusitpa parisuhdeneuvoja, kasvatusmielipiteitä, suosituimman suklaamerkin nimen tai vinkkejä lomakohteeseen, Mitä mielessä auttaa sinua.

2. Vauvakuume polttelee?

Mieli tekisi jo omaa raskausmahaa ja sitä kipristävän onnen tunnetta, kun potkut viimeinkin tuntuvat? Liity seuraan, jossa jaetaan parhaat vinkit raskaaksi tulemisesta, epätietoisuuden tuskasta ja mahdollisten poppakonstien vaikutuksista. Tsekkaa esimerkiksi, onko tämä raskaustestin tulos plussa vai ei?

3. Aikaa kulutettavana?

Pelejä ja ajanvietettä -osio tarjoaa sinulle onnistumisen tunteita tai ihan vain hetkellistä harhautusta. Onko sinusta keksimään seuraava yhdyssana Päättymättömään yhdyssanaketjuun?

Osastoja on niin lapsettomuushoidoissa oleville, lapsen kuoleman kokeneille, suurperheellisille, taaperoiden vanhemmille ja synnytystä miettiville. Tervetuloa mukaan!

Miksi kirjautuisin?

Sisään kirjautumisella saat oman vakituisen nimimerkin ja paljon muita käyttöä helpottavia piirteitä, joten sisään kirjautumista kannattaa harkita – viimeistään kun huomaat viihtyväsi seurassamme. Tervetuloa kokeilemaan!

Tästä pääset Vau.fi -foorumille!

Mitä mieltä olet artikkelista?