Jousimies (23.11.–21.12.) on sellainen lapsi, joka kiipeää lukitun portin yli leikkipaikalle, yrittää kesyttää itselleen lemmikkisammakon ja uppoutuu mielellään kirjojen seikkailujentäyteiseen maailmaan.

Viimeksi päivitetty 25.11.2022

Jousimies pähkinänkuoressa

  • ELEMENTTI: tuli
  • VÄRI: syvänsininen
  • LUONNE: seikkailunhaluinen
  • TYYPPI: ekstrovertti ja maskuliininen
  • VIIKONPÄIVÄ: torstai
  • KIVI: turkoosi, ametisti
  • METALLI: tina

Jousimies on filosofinen, vapautta rakastava, suvaitsevainen, ehdoton, rehellinen, suorapuheinen, kunnianhimoinen, reilu.


 

 


Jousimies saattaa olla myös kapinallinen ja levoton. Nautinto ja mieliteot saattavat karata jousimiehen käsistä, saattaen hänet pulaan.

Jousimies on optimistinen ja rakastaa vapautta

Jousimieslapset ovat optimistisia ja ajattelevat, että kaikki kyllä järjestyy.

Jousimiehelle asetettujen rajojen on oltava järkevästi harkittuja, sillä muuten he eivät kunnioita niitä – eivätkä muitakaan mahdollisesti perustellumpia rajoja. Vapaus on jousimiesten tärkein arvo jo hyvin nuorena.

Jousimiehen elementti on tuli: nämä lapset ovat impulsiivisia ja heillä on voimakas vapaudenkaipuu. He rakastavat maailman tutkimista itsenäisesti.

Jousimies oppii paljon pelkästään olemalla maailmassa, mutta hänelle voi myöhemmin olla vaikeaa oppia asioita koulussa, paikoillaan istuen.

Jousimies haluaa elää hetkessä ja kokea paljon

Jousimiehet haluavat elää hetkessä ja kokea monia asioita. He astuvat mielellään ulos ovesta, oli säätila mikä hyvänsä, ja ovat hyviä leikkimään mielikuvitusleikkejä.

He lähtevät mielellään pyörälenkille tutustumaan naapurustoon, tutkimaan sen eri paikkoja ja ihmisiä. He pitävät vaihtelusta, joten vanhempana sinun pitäisi viedä lapsesi retkille, eikä viettää liikaa aikaa kotona. Tutkivalle jousimieslapselle sopivat kaikenlaiset luontoelämykset.

Huolettomuus ja optimistisuus kantavat läpi elämän

Jousimieslapset ovat hauskoja, ja heissä on jotakin huoletonta ja optimistista, joka säilyy läpi koko elämän. Sen vuoksi he saattavat joskus aikuisiälläkin vaikuttaa naiiveilta – tosiasiassa se on jousimiesten päättäväisyyttä olla luopumatta optimistisesta elämänasenteestaan.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan.

Jousimiehet voivat oppia kaksosilta vastakohtien sovittamista, todellista kuuntelemista ja oikeiden kysymysten esittämistä kaikkeen vastaamisen sijasta.

Kuuluisia jousimiehiä

Aku Hirviniemi, Walt Disney, Janna Hurmerinta, Taylor Swift, Scarlett Johansson, Pepe Willberg, Woody Allen, Ludwig van Beethoven, Steven Spielberg, Brad Pitt, Britney Spears, Niina Lahtinen, Jimi Hendrix, Nostradamus, Uri Geller, Jani Toivola, Christina Applegate, Mark Twain, Miley Cyrus, Ben Stiller, Krista Siegfrids, Roope Salminen

Lasten horoskooppi jousimies
Itsenäinen jousimies rakastaa vapautta ja seikkailua.
Mitä mieltä olet artikkelista?