Oinaslapset (21.3.–19.4.) tietävät, mitä he haluavat, ja heillä on terve itseluottamus. Tutkimisinto on suuri ja vahva, ja uhkarohkeus ajaa välillä ohi terveen varovaisuuden – oinaslasten vanhempien kannattaakin aina pitää lähellään laastareita ja ensiapuvälineitä.

Viimeksi päivitetty 21.3.2022

ELEMENTTI: tuli
VÄRI: punainen
LUONNE: ahkera
TYYPPI: ekstrovertti ja maskuliininen
VIIKONPÄIVÄ: tiistai
KIVI: timantti
METALLI: rauta, teräsOinaslapsen luonne

Seikkailunhaluinen, rohkea, avarakatseinen, suorapuheinen, innokas, sisukas, uhrautuva, avulias, impulsiivinen.

Saattaa olla myös levoton, koleerinen, egoistinen, uhkarohkea, aggressiivinen ja tottelematon.

Oinas aloittaa horoskooppimerkkien astrologisen vuoden. Henkilönäkin oinas ottaa mieluusti ohjat käsiinsä eri yhteyksissä ja varmistaa, että asiat alkavat tapahtua. Oinas on luonteeltaan kärsimätön, impulsiivinen ja tarmokas – hän tekee ennen kuin miettii.

Yksitoikkoisuus ja rutiinit eivät ole oinasta varten, vaan hän rakastaa muutoksia ja uusia haasteita. Hän kulkee mieluummin omia polkujaan kuin seuraa perässä. Oinaat rakastavat voittamista.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan.

Oinas voi oppia vaa’alta rakastamista ja myötätuntoa, sekä diplomaattista käyttäytymistä.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa oinaslapsia näin:

Oinaan elementti on tuli, millä tämän tähtimerkin temperamenttinen luonne pitkälti selittyykin. Oinas on tulinen ja impulsiivinen. Se on Eläinradan ensimmäinen merkki ja hyvin energinen.

Oinaslapset janoavat elämää ja ovat aina liikkeessä. He voivat olla melko huimapäisiä, ja sen vuoksi he loukkaavat itsensä helposti. Tämä on vain hyväksyttävä, koska oinaan maailmassa kaiken on tapahduttava nopeasti.

Oinaslapset ovat riippumattomia, temperamenttisia ja rajuja. Monet urheiluharrastukset sopivat sen vuoksi näille lapsille hyvin. Esimerkiksi hiihto, rullalautailu sekä muut lajit, joissa tarvitaan voimia ja jotka sisältävät tietyn riskin, ovat oinaille mieleen.

Oinaslapset eivät pelkää ja ovat hyvin rohkeita – ja välillä myös uhkarohkeita oman hyvinvointinsa kustannuksella. Silloin sattuu ja tapahtuu, eikä ensiavussa pistäytymiseltäkään aina vältytä. Oinaslapset kaipaavat runsaasti sekä fyysisiä että henkisiä haasteita, sillä heillä on myös vahva oma tahto, jota he tahtovat toteuttaa.

Kuuluisia Oinaita:

Lady Gaga, Leonardo da Vinci, Johann Sebastian Bach, Samuel Beckett, Marlon Brando, Charlie Chaplin, Bette Davis, Elton John, David Letterman, Sarah Jessica Parker, Celine Dion.

Oinas on astrologin mukaan rohkea ja sisukas lapsi.

Mitä mieltä olet artikkelista?