Kaurislapset (22.12.–19.1.) ovat voimakastahtoisia, mutta eivät järjestä suurta draamaesitystä, mikäli heidän tahtonsa ei heti täyty. Kauris työskentelee kärsivällisesti ja pitkäjänteisesti, ja saavuttaa lähes aina sen, mitä on halunnut. Määrätietoisuutensa ansiosta heitä erehdytään usein pitämään ikäistään vanhempina.

Viimeksi päivitetty 4.1.2023

Kauris pähkinänkuoressa

  • ELEMENTTI: maa
  • VÄRI: vihreä
  • LUONNE: määrätietoinen
  • TYYPPI: introvertti ja feminiininen
  • VIIKONPÄIVÄ: lauantai
  • KIVI: onyksi, kuukivi
  • METALLI: lyijy, hopea

Sanotaan, että kauriit syntyvät vanhoina. He ovat vakavia, ankaria, ahkeria, kärsivällisiä, tieteellisiä, perusteellisia, vastuullisia, perinteitä kunnioittavia.He saattavat myös olla hieman pessimistisiä ja melankolisia sekä narraamiseen ja hienosteluun taipuvaisia.

Vastuuntuntoinen ja turvallisuushakuinen kauris

Kauris haluaa kontrolloida ympäristöään. Kauriit ovat vastuuntuntoisia ja pitävät perinteistä ja turvallisuudesta.

Lisäksi he ovat tavoitteeseen tähtääviä ja valmiita kestämään paljon saavuttaakseen itselleen asettamansa tavoitteen.

Muutama hyvä ystävä riittää

Kauris ei ole laumaeläin, ja hänellä onkin usein vain muutama todella hyvä ystävä.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Kauris voi oppia ravulta tunnistamaan omat tunteensa paremmin. Hän voisi myös oppia näyttämään oman haavoittuvaisuutensa ja heikkoutensa läheisilleen.

Kauris on vaativa itseään kohtaan

Kauris on maa-merkki. Kauriit ovat käytännöllisiä ja realistisia ja haluavat aina olla hyviä. He haluavat onnistua ja asettavat itselleen ja kaikelle tekemälleen korkeat vaatimukset.

Kaurislapset ovat vastuullisia, jopa jo pieninä lapsina. He saattavat olla melko varhaiskypsiä. Usein he vaikuttavat ikäistään vanhemmilta.

Kaurislapset voivat nauttia juttelemisesta ja keskustelemisesta vanhemman naapurin kanssa. Keski-iän ohitettuaan he puolestaan alkavat vaikuttaa ikäistään nuoremmilta.

Kaurislapsi ei pidä muutoksista

Kaurislapset tarvitsevat paljon myönteistä palautetta. He voivat olla hyvin kriittisiä itseään kohtaan.

Kaurislapset eivät pidä muutoksista ja tarvitsevat turvallisuutta. Muista antaa kaurislapsellesi riittävästi vastuuta, jotta hän tuntee olonsa hyväksi – vastuu on hänelle tärkeä arvostuksen merkki.

Kuuluisia kauriita:

Michelle Obama, Chisu, Elvis Presley, Dome Karukoski, Mao Zedong, Rowan Atkinson, Isac Newton, Simone de Beauvoir, Martin Luther King, Richard Nixon, Mel Gibson, David Bowie, Benjamin Franklin, Kate Middleton, Ellen Degeneres, Annie Lennox, Kate Moss, Vesa-Matti Loiri

Lasten horoskooppi kauris
Moni kaurislapsi vaikuttaa vanhemmalta kuin onkaan.
Mitä mieltä olet artikkelista?