Kaksoslapset (21.5.–21.6.) ovat hyvin seurallisia ja kaipaavat seuraa sekä lapsilta että aikuisilta. He ovat myös erittäin ehtiväisiä: vanhemmilla pitäisi olla silmät selässäkin, sillä nämä lapset ovat kaikkialla samanaikaisesti.

Viimeksi päivitetty 23.7.2011

ELEMENTTI: ilma
VÄRI: keltainen
LUONNE: sosiaalinen
TYYPPI: ekstrovertti ja maskuliininen
VIIKONPÄIVÄ: keskiviikko
KIVI: jade, opaali, agaatti
METALLI: elohopea



Luonne:

Luova, kekseliäs, spontaani, lahjakas, puhelias, seurallinen.

Saattaa olla myös ailahtelevaisuuteen ja rauhattomuuteen taipuvainen.

Kaksonen on erittäin seurallinen ja sosiaalisesti älykäs – hän on siellä missä tapahtuu, ja yleensä villisti elehtien. Kaksoset ovat uteliaita ja rakastavat kaikkea uutta ja jännittävää.

Kaksosten aktiivisuustaso on korkea – kaksoslapsilla täytyy olla useita asioita kesken samanaikaisesti.

He rakastavat etsimistä, löytämistä, tutkimista ja luonnon kokemista. Vaikka he oppivat helposti, he eivät ole kovin kärsivällisiä, eivätkä halua syventyä asioihin. Kaksoset pitkästyvät nopeasti ja ovat rauhattomia ja levottomia.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan.

Kaksoset voivat oppia viisautta jousimiehiltä. He voivat oppia tutkimaan sisintään ja ymmärtämään itseään siten paremmin.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa kaksoslapsia näin:

Kaksoslapset ovat luonteeltaan uteliaita, ja pärjäävät siksi usein erinomaisesti päivähoidossa ja koulussa. He pitävät uusista asioista, ja oppivat nopeasti.

Toisaalta kaksoset ovat rauhattomia, ja tarvitsevat siksi paljon liikuntaa. Yleisesti ottaen kaksoset tarvitsevat paljon ärsykkeitä, koska pitkästyvät helposti – ja silloin ylimääräinen energia saattaa kanavoitua kolttosiin.

Kaksoset tuntevat paljon ihmisiä. He ovat kommunikoinnin mestareita ja small talk sujuu hyvin. He ovat loistavia luomaan kontakteja uusiin ihmisiin, mutta syvempien ystävyyssuhteiden solmiminen voi välillä olla vaikeaa – tähän kaksonen saattaa tarvita tukea.

Monet kaksoset ovat motorisesti lahjakkaita, ja erilaiset harrastukset vetävät heitä puoleensa. Toisaalta kärsimättömyyden vuoksi he aloittavat herkästi uusia harrastuksia, ja sitten lopettavat ne, koska kyllästyvät niihin.

Kaksoslapsen täytyy löytää itselleen työ ja harrastus, joka täyttää hänen tarpeensa vaihtelevuudelle ja jatkuvalle kehittymiselle.

Kuuluisia kaksosia:

Bob Dylan, Björn Borg, John F. Kennedy, Che Guevara, Angelina Jolie,  Marilyn Monroe, Jean-Paul Sartre, Miles Davis, Judy Garland, Paul McCartney, Johnny Depp, Ian Fleming, Venus Williams

Mitä mieltä olet artikkelista?