Kalalapset (20.2.–20.3.) ovat seikkailijoita, jotka vaipuvat usein unelmiinsa. Ei ole harvinaista, että unelmat ja todellisuus sekoittuvat. Byrokratia ja säännölliset rutiinit eivät ole kaloja varten, olipa kyseessä lapsi tai aikuinen.

Viimeksi päivitetty 20.2.2022

Kalalapsi pähkinänkuoressa

ELEMENTTI: vesi
VÄRI: laventeli
LUONNE: haaveileva
VIIKONPÄIVÄ: torstai
KIVI: safiiri
METALLI: tinaEmpaattinen ja rakastava kala

Kalat ovat tunneälykkäitä, rakastavia ja intuitiivisia. Heillä riittää roppakaupalla myötätuntoa toisille, ja taiteellinen puoli on monella vahva.

Varsinkin väsyneenä kalasta voi tulla pikkuisen ailahtelevainen – mutta kenestäpä toisaalta ei tulisi.

Kalat ovat unelmoijia, jotka mielellään katoavat musiikin, tanssin tai kuvataiteen maailmaan. Elämää he tutkivat uteliaina tarkkailuasemista.

Kalat myötäelävät syvästi ja saattavat siksi toisinaan ottaa toisten ihmiset vastoinkäymiset kovin raskaasti.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Haaveelliset kalat voivat oppia neitsyiltä suunnittelua,  järjestelmällisyyttä ja käytännöllisyyttä.

Astrologin kuvaus kalalapsista

Astrologi Heidi Horpestad kertoo kalalapsista seuraavaa:

Kalalapset ovat herkkiä ja imevät siksi itseensä toisten mielialat ja tunteet. Siksi he usein kokevat toisten huolet ominaan.

Kalalapsilla on empaattinen luonne. Vanhempien onkin hyvä varmistaa parhaansa mukaan, etteivät he siirrä omia huoliaan lapsensa kannettavaksi.

Haavemaassa usein viihtyvälle kalalapsille ei ole helppoa asettaa rajoja. On silti tärkeää muistaa, että kaikki lapset tarvitsevat niin rajoja, turvaa kuin rakkautta – eivätkä kalalapset ole tästä poikkeus.

Palauta kalalapsi maan pinnalle lempeästi

Kalalapsille voi leikin tiimellyksessä joskus käydä niin, että mielikuvituksen ja todellisuuden raja hämärtyy. Leikkien maailmasta maan pinnalle palauttaminen kannattaa hoitaa jämäkästi, mutta lempeästi.

Tanssi ja musiikki sopivat hyvin kalalapsille – heillä on usein hyvä rytmitaju. Lisäksi heille sopii muukin luova tekeminen. Esimerkiksi piirtämisen tai maalaamisen parissa kalalapsi voi päästää luovuutensa valloilleen.

Kalalapsen elämää ei kannata aikatauluttaa liian tiiviiksi, sillä mielikuvitusmaailman seikkailuille on syytä varasta rutkast aikaa.

Kuuluisia kaloja:

Rihanna, Albert Einstein, Steve Jobs, George Washington, Henrik Ibsen, Mihail Gorbatšov, Elizabeth Taylor, Antonio Vivaldi, Harry Belafonte, Michelangelo, Kurt Cobain, Justin Bieber, Drew Barrymore, Kristin Davis, Jessica Biel

Mitä mieltä olet artikkelista?