Vaakalapset (23.9.– 23.10.) ovat taitavia neuvottelijoita ja osaavat järjestää asiat niin, että ne koituvat lopulta heidän edukseen. Heillä on vahva kauneuden ja harmonian taju, minkä vuoksi taiteet ja estetiikka vetävät heitä puoleensa. He aistivat myös herkästi ympäröivän ilmapiirin tunnelmat.

Viimeksi päivitetty 26.9.2022

Vaaka pähkinänkuoressa

ELEMENTTI: ilma
VÄRI: indigo
LUONNE: sovitteleva
TYYPPI: ekstrovertti ja maskuliininen
VIIKONPÄIVÄ: perjantai
KIVI: safiiri, smaragdi
METALLI: kupariOikeudentuntoinen, diplomaattinen, pitää kauneudesta ja iloisuudesta, objektiivinen, maanläheinen, herkkä, myötätuntoinen, pitää järjestyksestä ja sopusoinnusta.

Vaa’alla saattaa myös olla vaikeuksia tehdä päätöksiä. Hän voi olla myös muiden hyväksynnästä riippuvainen.

Diplomaattinen ja kauneudentajuinen vaaka

Vaakalapset arvostavat sopusointua ja välttävät ristiriitoja: heillä on pettämätön silmä kauneudelle, harmonialle ja sopusoinnulle.

Tästä syystä erilaiset taideaineet, musiikki ja kenties oman huoneen sisustaminen jonkin tietyn tyylin mukaisesti alkavat kiinnostaa vaakoja jo hyvin varhaisessa vaiheessa.

Diplomaattisuus ja sovittelukyky on vaa’an vahvuus, ja tämän taitonsa ansiosta hän onnistuu keräämään ympärilleen joukon ihmisiä, jotka luottavat hänen kykyihinsä.

Toisinaan diplomaattisuus voi olla vaa’alle myös taakka, sillä se aiheuttaa heille vaikeuksia tehdä päätöksiä – kaikkia kun on mahdoton huomioida yhtaikaisesti.

Yhteistyökyky tekee vaa’asta mainion ryhmätyöskentelijän, sen sijaan omatoimisuudessa vaakalapsi saattaa tarvita tukea.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan.

Vaaka voi oppia oinaalta olemaan suorempi joutuessaan ristiriitatilanteisiin, sekä tekemään päätöksiä vain omiin arvioihinsa perustuen.

Astrologin kuvaus vaakalapsista

Astrologi Heidi Horpestad kertoo vaakalapsista seuraavaa:

Vaakalapsia ei ole tehty kiinteisiin velvoitteisiin ja monotonisina toistuviin rutiineihin. Vaaka on ilma-elementin merkki, ja sen ansiosta kommunikaatiokyvyt ovat vaa’an vahvuus.

Erityisesti kahdenkeskinen kommunikaatio on vaa’an leipälaji, siinä hän pystyy parhaiten huomioimaan ja aistimaan kumppaninsa mielenliikahdukset.

Oppilaana vaaka tarvitsee paljon huomiota ja erityisesti katsekontaktia opettajaltaan – muutoin vaa’an mieli lähtee helposti vaeltelemaan.

Vaaka on hurmaava – ja hän tietää sen

Vaakalapset ovat hurmaavia, ja he osaavat myös käyttää hurmaavuuttaan hyväkseen. Tarpeen vaatiessa vaaka osaa pelata sosiaalista peliä niin, että hän saa sen mitä haluaa – joutumatta suuttumaan tai vaatimaan sitä äänekkäästi.

Vaaka on ovela, mutta ei kiero – hänen oikeudentajunsa pitää siitä huolen.

Ystävystyminen ei ole vaa’oille aina helppoa, sillä heidän voi olla vaikea ilmaista sitä, mitä he pohjimmiltaan itse haluavat.

Toisaalta herkkä taju muiden tarpeille auttaa ystävystymisessä, ja tekee vaa’asta myös suositun ryhmän jäsenen.

Kannusta vaakalasta löytämään oma tyylinsä

Vaakalapset ovat luovia ja esteettisiä, ja pitävät usein maalaamisesta, piirtämisestä ja tanssimisesta.

Pukeutuminen ja asusteet ovat vaakalapsille tärkeitä oman itsen ilmaisemisen keinoja, ja heitä tulisi kannustaa löytämään oma tyylinsä – ei vain se, mikä miellyttää vanhempia tai mikä on juuri sillä hetkellä suosittua.

Kuuluisia vaakoja:

Kate Winslet, Will Smith, Kiira Korpi, Eminem, Kim Kardashian, VilleGalle, Pamela Tola, Danny, Brigitte Bardot, Sami Hyypiä, Mahatma Gandhi, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Margaret Thatcher, Björn Wahlroos, Gwen Stefani, Julie Andrews, John Lennon, Bruce Springsteen, Serena Williams.

Vaaka-lapsi
Ilma on sopusointua arvostavan vaakalapsen elementti.
Mitä mieltä olet artikkelista?