adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

Tällainen on kaksoslapsi!

Kaksonen on erittäin seurallinen ja sosiaalisesti älykäs – hän on siellä missä tapahtuu. (Kuvituskuva: Shutterstock)

Kaksonen on erittäin seurallinen ja sosiaalisesti älykäs – hän on siellä missä tapahtuu. (Kuvituskuva: Shutterstock) 

Kaksosen talossa ovet paukkuvat, puhelin soi, tekstiviestit piippaavat – koko ajan. Kaksoslapset ovat hyvin seurallisia ja sosiaalisesti verkottuneita. Vanhemmilla pitäisi olla silmät myös takaraivossa – nämä lapset ovat kaikkialla samanaikaisesti.

ELEMENTTI: ilma
VÄRI: keltainen
LUONNE: liikkuva, elämänhaluinen, huoleton, toiveikas
TYYPPI: ekstrovertti ja maskuliininen
VIIKONPÄIVÄ: keskiviikko
KIVI: jade, opaali, agaatti
METALLI: elohopea

Luonne:

luova, kekseliäs, spontaani, lahjakas, puoleensavetävä, puhelias, sosiaalinen. Saattaa olla pinnallinen, epävakaa, kiero, ailahteleva ja kyyninen.

Artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen
adx.adform.net/adx/?mid=151192&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151198&mkw=KEYWORD

Kaksonen on erittäin seurallinen ja sosiaalisesti älykäs – hän on siellä missä tapahtuu. Villisti elehtien. Kaksoset ovat uteliaita ja rakastavat kaikkea uutta ja jännittävää.

Aktiivisuustaso on korkea – kaksosten täytyy yksinkertaisesti tehdä useampia asioita samanaikaisesti. He rakastavat etsimistä, löytämistä, tutkimista ja luonnon kokemista. Vaikka he oppivat helposti, he eivät ole kovin kärsivällisiä eivätkä halua syventyä asioihin. Kaksoset pitkästyvät nopeasti ja ovat rauhattomia ja levottomia.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Kaksoset voivat oppia viisautta jousimiehiltä. He voivat oppia tutkimaan sisintään saadakseen parempia visioita ja korkeampia tavoitteita elämässään.

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa kaksoslapsia näin:

Kaksoslapset ovat luonteeltaan uteliaita ja pärjäävät siksi koulussa. He pitävät uusista asioista ja oppivat nopeasti. He ovat rauhattomia ja tarvitsevat siksi liikkumista. Yleisesti ottaen kaksoset tarvitsevat paljon ärsykkeitä, koska pitkästyvät helposti. Kaksoslapsen näkee usein liukuvan alas sohvaa tai nojatuolia pitkin kasvoillaan ilme "Olen pitkästynyt!"

Kaksoset tuntevat paljon ihmisiä. He ovat kommunikoinnin mestareita ja small talk sujuu hyvin. Siksi he saavat hyvin kontaktin ihmisiin. Vaikka heillä on paljon tuttavia, heillä ei yleensä ole aikaa syvien ystävyyssuhteiden solmimiseksi.

Monet kaksoset ovat motorisesti lahjakkaita. He aloittavat yhtenään uusia asioita mutta päättävät ne nopeasti pitkästyessään. Kaksoslapset ovat rauhattomia ja kaipaavat koko ajan uusia ärsykkeitä.

Kuuluisia kaksosia:

Bob Dylan, Björn Borg, John F. Kennedy,  Angelina Jolie,  Marilyn Monroe, Jean-Paul Sartre, Miles Davis, Judy Garland, Paul McCartney, Johnny DeppPäivitetty 31.05.2016
ILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORD

Lähetä kommentti
 
 
 
 
merkkiä jäljellä
Kommentteja yhteensä: 2
Otsikko..?
Kirjoittaja Perkele lomalle pitäs päästä 12.01.2017
Finnairin mainos kiinnosti.
Lähetä kommentti | Ilmoita asiaton viesti
Hopsansaa! Osui ja upposi
Kirjoittaja Äityliini 22.08.2012
Mullapa näitä on kolme kappaletta kotona. Vanhin (joskus aviomieheksikin kutsutaan) 31, esikoinen 3 ja kuopus 1. Tässä sitä ollaan. =D Hengissä, vaikkakin erittäin menevässä porukassa.
Lähetä kommentti | Ilmoita asiaton viesti


Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun