Haluatko parantaa mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi? Hedelmällisyystutkijan mukaan mahdollisuudet paranevat harrastamalla villiä seksiä.

Viimeksi päivitetty 23.3.2009

”Lasta yrittävät parit kertovat usein, että lapsentekoseksistä on kadonnut ilo, siitä on tullut mekaanista rutiinia”, hedelmällisyysasiantuntija Allan Pacey Sheffieldin yliopistosta sanoo Daily Mailin haastattelussa.

Ja kun seksistä katoaa ilo, raskaaksi tulemisen mahdollisuus pienentyy, Pacey väittää.

Lisää intohimoa, lisää mahdollisuuksia

Intohimoisempi seksi parantaa raskaaksi tulon mahdollisuuksia sekä miehen että naisen vinkkelistä. Ensinnäkin sperman määrä ja laatu kohoaa.

”Mitä kiihottuneempi mies on, sitä enemmän ja terveempää spermaa mies tuottaa”, amerikkalainen hedelmällisyysasiantuntija Joanna Ellington kertoo brittiläisessä televisiodokumentissa The Great Sperm Race.

Naiselle voimakkaita orgasmeja!

Kiihkeä seksi auttaa Parceyn mukaan myös naista saamaan voimakkaampia orgasmeja, minkä myötä munasolun hedelmöittymisen todennäköisyys kasvaa.

”Uskomme, että kun nainen saa voimakkaan orgasmin, lihassupistelu auttaa ’imemään’ siittiöt lähemmäksi kohdunkaulaa”, Pacey kuvaa.

Harrastakaa seksiä kuin ette yrittäisi lasta

”Seksin pitäisi olla yhtä villiä ja jännittävää kuin ihan parisuhteen alussa, jolloin vauva ei ollut suunnitelmissa eikä edes mielessä”, Pacey sanoo.

Lähde:

MailOnline: Conceivable: Wild ’gourmet sex’ the key to increased fertility, says new research 

Mitä mieltä olet artikkelista?