On tiettyjä elämänvaiheita, jolloin naisen mahan kasvamista seurataan erityisellä tarkkuudella. Tässä 9 lausetta, joilla saatat käynnistää huhumyllyn.

Viimeksi päivitetty 2.10.2013

1. Housut ovat alkaneet kiristää. Pitää varmaan ostaa uudet.Hajamielinen lausahdus housujen kiristelystä on ykköstapa laittaa huhut liikkeelle. Vielä kun laitat kommentin Facebookiin ja lisäät kommentin perään silmää iskevän hymiön, huhu saa virallisesti siivet alleen.

Lue myös: Olenko raskaana?

2. Heitinpä tässä pikku yrjöt aamulla.

Sillä ei ole merkitystä, että yrjöilysi liittyvät pitkäksi venyneeseen tyttöjeniltaan. Oksennuslausahduksen kuultuaan joku tarkkaavaisista ystävistäsi kyllä epäilee pullan tuoksun nousevan raskauspiipustasi.

Lue myös: Alkuraskauden oireet 

3. Eipä ole ollut näin tuuheata hiuspehkoa sitten edellisen raskauden.

Aina kun vertaat olotilaasi siihen, miltä sinusta tuntui edellisessä raskaudessa, huhumylly käynnistyy. Vertailun jälkeen kukaan ei enää usko, ettet ole raskaana.

Lue myös: Ei tiennyt olevansa raskaana 

4. Katsoin piirrettyjä ja alkoi itkettää.

Ei ole mitään niin paljastavaa kuin itkeä esimerkiksi Leijonakuninkaan surullisia kohtauksia. Asiahan on niin, ettei ihmisellä ole tunteita – paitsi raskaana ollessaan.

Lue myös: Yllättäviä tunteita raskaana 

5. Katsokaa miten isoilta tissini näyttävät tässä tuoreessa kuvassa.

Menitkö mainitsemaan tissit? Voi tietysti olla, että olet laitattanut silikonirinnat, mutta jos ystäväpiiriisi kuuluu vauvakuumeilijoita, ensimmäinen syy tissien kasvamiselle etsitään raskaudesta.

Lue myös: Tissit – ja kuinka niiden käy imetyksen jälkeen

6. Tänään pysyttelen vesilinjalla

Joskus ihmisen viinahammasta ei yksinkertaisesti kolota. Jos kuulut siihen ryhmään naisia, joiden oletetaan raskautuvan hetkellä millä hyvänsä, kukaan ei ota viinahammasselitystä tosissaan. Monet raskautta yrittävät joutuvatkin naukkailemaan alkoholittomia drinkkejä, etteivät heidän salaiset vauva-aikeet tulisi julki.

Lue myös: ”Jos odotat, et ota” 

7. Olen tänään aivan poikki!

Ihminen saattaa väsyä monesta eri syystä. Jopa masennuksen tiedetään aiheuttavan väsymystä. Mutta tietyissä piireissä väsymys tarkoittaa vain yhtä asiaa: vauveli se siellä mahassa väsyttää.

Lue myös: Näin pidät raskauden salaisuutena 

8. Nyt on pakko saada mansikkajäätelöä homejuustolla!

Monet ihmiset syövät järkyttäviä ruokayhdistelmiä. Toisille oudot ruokayhdistelmät ovat kuitenkin selvä merkki raskaudesta. Jos et halua huhumyllyn käynnistyvän, älä missään tapauksessa syö julkisesti homejuustoa jäätelön kanssa. Sellaiset mieliteot luokitellaan ainoastaan raskauteen kuuluviksi.

Lue myös: ”Halusin maistaa maan maun” – muta ja kolme muuta raskausherkkua 

9. Miksi täällä on niin kuuma?

Joskus ihminen ylikuumenee. Naisella saattaa olla vaikkapa liikaa villaista päällään. Kuumuudesta valittaminen tosin tarkoittaa vain yhtä asiaa: raskautta. Vauvahormonit kun laittavat veren kiertämään.

Lähde: The Stir

Mitä mieltä olet artikkelista?