Syötiinkö teilläkin lounaaksi taas kaupan pinaattilettuja? Vai teitkö hyvää ruokaa helpolla reseptillä? Foorumilla tunnustetaan eineksiin turvautuminen ja jaetaan vinkkejä herkullisiin aterioihin.

Viimeksi päivitetty 25.7.2018

Joskus on vaikea keksiä, mitä tänään syötäisiin. Kun oma ruokaympyrä alkaa pyöriä makaronilaatikon ja kalapuikkojen ympärillä, voi olla hyvä luoda katsaus muiden perheiden ruokalistoihin. Niistä voi löytää sekä inspiraatiota omaan ruokapöytään että vertaistukea: Muidenkin kotona syödään välillä eineksiä!


 


“Meillä oli eilen ja tänään vähän väsy päivä, joten sekä eilen että tänään syötiin yhdellä ruualla eineksiä. Toisella ruuallakaan ei voi paljoa ruuan vaivalloisuuden suhteen kehua. Paistoin broilerin suikaleita pannulla ja kaveriksi nuudelia ja kasviksia”, kertoo nimimerkki Vargynja.

Nimimerkillä Lastaaja on heti tarjolla ratkaisu väsyneiden päivien motivaatiopulaan: aromipesä!

“Mun pelastus on aromipesä, se 90-luvun hittistyroksipömpeli! Tää on loistava veto aina, jos ei oo aikaa ja johonki pitää heilahtaa. Lihat kypsäks pannulla, mielekkäät vihannekset ja liemet kattilaan kiehahtaan ja pesään koko setti. Palatessa oottelee lämmin ateria. Tänään siis kookos, kana, parsa, kesäkurpitsa, porkkana, riisi keittohässäkkä ja riittää vielä huomisellekki”, Lastaaja hehkuttaa.

Mitä teillä syödään tänään? Jaa hyvät reseptit tai tee synnintunnustus eineksiin turvautumisesta foorumilla: Mitä teillä syödään tänään? 

Mitä mieltä olet artikkelista?