Sanotaan, että kun äiti voi hyvin, koko perhe voi hyvin. Äidin on siis syytä muistaa myös oma hyvinvointinsa jälkikasvusta huolehtimisen ohessa. Miten sinä pidät huolta itsestäsi? Kerro se foorumilla!

Viimeksi päivitetty 7.11.2018

Oma hyvinvointi voi joskus unohtua lapsiperhearjessa. Olisi kuitenkin tärkeää, että äidit muistaisivat huolehtia myös itsestään lasten tarpeiden ohella. Foorumiäidit kertovat, millä tavoin he pitävät huolta itsestään:

”Tykkään käydä kampaajalla parin kuukauden välein ja kosmetologilla kans aina kun ehtii. Mies nämä mulle kustantaa, varmaan syyllisyydestä, kun on niin usein reissussa. 😀 Liikuntaa koitan kans harrastaa, lähinnä erilaisia jumppia ja kävelyllä käyn lasten kanssa. Kotona myös teen kaikkia ihania kasvonaamioita”, kirjoittaa Kultakutri&2karhua.

Miten sinä huolehdit itsestäsi? Käytkö kenties jossakin harrastuksessa? Vierailetko säännöllisesti kampaajalla tai kosmetologilla tai onko ehkä hierojalla käynti sinun tapasi huolehtia omasta hyvinvoinnistasi? Koetko, että itsestäsi huolehtiminen on tärkeä asia vai jääkö sen helposti sivuun muilta kiireiltä?

Miten sinä huolehdit omasta hyvinvoinnistasi? Osallistu keskusteluun foorumilla: Miten huolehdit itsestäsi?

 

Mitä mieltä olet artikkelista?