Olet täällä: Raskaus > Seksi

Seksi


Onko seksi turvallista raskauden aikana?

Sikiö on turvassa kohdussa ja lapsivedessä. Työnnöt, töytäisyt tai miehen ejakulaatio eivät aiheuta minkäänlaista vaaraa lapselle. Bakteereilta kohtua suojaa kohdunkaulassa oleva limatulppa, joka pysyy paikallaan koko raskauden ajan. Suuseksikin turvallista normaalisti sujuvan raskauden aikana.

Lue lisää

Seksipommi vai Muumimamma?

Angelina Jolie hehkutti raskausonneaan kaksosia odottaessaan. Kaunotar suitsutti, kuinka

raskaus sai hänet tuntemaan olonsa naiselliseksi ja seksikkääksi.

Raskaus voimistaa orgasmia – pärjääkö sikiö?

Orgasmin aikana naisen elimistössä tapahtuu: selkä, kaareutuu, kasvot vääntyvät, sydän hakkaa, vagina ja kohtu supistelevat. Voimallinen juttu, ja raskausaikana usein vielä voimakkaampi kuin muulloin. Voiko orgasmista olla haittaa sikiölle?

Lue lisää

Mies tykkää raskaana olevasta naisesta

"Oltiin kesämökillä juhannuksena kahdestaan. Varsinkin saunominen jäi mieleen, kun katselin vaimon olemusta hänen kahlatessaan veteen. Oli se mahtava näky! Minusta raskaana oleva nainen suunnilleen parasta mitä tiedän."

Lue lisää

Miksi miehet sekoavat mahoista?

Pitääkö miehesi raskausmahaa seksikkäänä? Tuleeko pojastasi mahojen ihailija? Raskausfetismin syitä on ruodittu tuoreessa seksuaalitutkimuksessa. 

Lue jutusta, mistä maharakkaudessa on kyse.

 

 Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.