Raskausmaha on monesta miehestä erityisen kaunis. Monet miehet hullaantuvatkin raskausaikana omaan puolisoonsa. Kaikilla ei ole kuitenkaan yhtä hyvä tuuri.

Viimeksi päivitetty 18.5.2011

”Oltiin kesämökillä juhannuksena kahdestaan. Varsinkin saunominen jäi mieleen, kun katselin vaimon olemusta hänen kahlatessaan veteen. Oli se mahtava näky! Minusta raskaana oleva nainen suunnilleen parasta mitä tiedän”, vierailija kirjoittaa Vauva-foorumilla.

Nimimerkki yks isukki puolestaan hehkuttaa Kaksplussan foorumilla:

”Omasta mielestäni raskaana oleva nainen on erittäin seksikäs ison mahan ja muhkeiden muotojen kanssa. Omasta mielestäni nainen oikein hehkuu raskauden aikana.

Äidit nauttivat huomiosta

”Tulin raskaaksi hieman yllättäen ja pelkäsin, että tavallisesti erittäin tyydyttävä seksielämämme kärsisi raskaudestani”, nimimerkki Ilman muuta kirjoittaa Vauva-foorumilla.

Pelko osoittautui kuitenkin turhaksi.

”Mieheni haluaa minua entistä enemmän nyt kun kannan hänen lastaan sisälläni. Olen hänen mielestään ihanan herkkä, aistikas ja seksikäs. Itsekin nautin vähintään yhtä paljon”, hän kirjoittaa.

Samoilla linjoilla on nimimerkki LippueKommentaattori.

”Mies käy ihan kuumana – ja niin käyn minäkin.”

Nimimerkki kertoo saavansa huomiota myös perheen ulkopuolisilta tahoilta.

”Olen saanut kehuja ja minua on pyydetty kuvattavaksi. On ihanaa olla pidetty, kun tämä on muuten niin syvältä välillä”, hän kirjoittaa.

Kaikilla pariskunnilla ei mene raskausaikana yhtä hyvin

Kaikki miehet eivät koe raskautta samalla tavalla.

”Tunsin itseni tosi rumaksi raskausaikaa. Mies ei edes koskenut”, nimimerkki Cressida kirjoittaa Kaksplussalla.

Toisaalta himokas raskausajan seksielämä saattaa tuottaa pettymyksiä.

”Meilläkin mies tykkäsi musta raskausaikana ja varsinkin sitten kun tissit oli täynnä maitoa. Nyt kun imetys loppui ja rinnat pienenivät, niin johan lopahti ukon kiinnostus niihin. Tuntuu tosi pahalta. Mies kun tykkäisi isoista ja itsellä on nyt ne pienet ajokoiran korvat”, nimimerkki mammuska valittelee samassa ketjussa.

Lue myös:

Seksuaalisuus vaihtelee raskauden eri vaiheissa

Isät kaipaavat lisää seksiä

Seksiä synnytyksen jälkeen?

Mitä mieltä olet artikkelista?