Odottaja on alkuraskaudesta herkillä, tunteet myllertävät ja hormonit heittelevät. Sitten mies tulee ja heittää hassun letkautuksen. Ainakin omasta mielestään. Melkoinen soppahan siitä voi syntyä, vaikka myöhemmin asialle nauretaan makeasti yhdessä. Laskettu aika marraskuussa 2017 -ryhmän odottajat kertovat nyt, millaisia möläytyksiä puolisot ovat päästäneet suustaan.

Viimeksi päivitetty 14.3.2017

”Sulla on ne oireet, joista olet lukenut””Oma mies on ainakin sellainen möläyttelijä, että muutaman kerran oon jo ollut repimässä hiuksia irti”, Tellus11 kertoo.

Paras on tähän mennessä kun sanoin, että ei ihme, kun oon ollut ihan sekasin. Luin, että viikolla 6+ on hormonimyrskyt menossa. Mies siihen, että sä kanssa luet kaikkea. Minä takaisin, että kai nyt luen, kun on eka raskaus. Tähän sitten vastaa, et joo, en mä sitä, vaan että luet jotain ja yhtäkkiä sulla onkin ne oireet, mistä oot lukenut.”

”Voitte kuvitella kun huudan toiselle pää punasena, että joo mä oon varmaan kuvitellut ne plussatkin noihin testeihin!”

”Mies tokaisi joku muutama päivä plussan jälkeen, että ’jos sä et olis tehny testiä, niin ei sulla olis noita oireitakaan’. Just semmonen fiilis, että niin mä varmaan kuvittelin ne viivatkin siihen testiin”, Suviii kirjoittaa.

”Nyt alkaa seksiloma ja saako sitä kahvimaitoa?”

”Voi apua, näitä mölöytyksiä miehellä kyllä riittää”, Hemi päivittelee. ”Nyt viimeisimpänä oli tällainen helmi”, hän aloittaa ja kertoo miehen ideoimasta seksilomasta.

”Nyt kun meidän ei tarvitse enään lisääntyä, niin meillä alkaa sitten seksitön elämä! Eli niin kutsuttu seksiloma. Samassa keskustelussa kävi sitten ilmi, että seksiä on luvassa kahden vuoden päästä, kun tehdään vielä se neljäs ja viimeinen lapsi”, Hemi kertoo miehen aivoituksista.

”Kovasti kyselee, millon sitä kahvimaitoa saisi tisseistä”, 

”Kuinka selvitä odottajan kanssa?”

Immu puolestaan kertoo, että mies möläyttelee niin paljon kaikkea hermoja raastavaa, että on opetellut vain olemaan kuulematta.

”Mut ekan raskauden aikana katselin koneen sivuhistoriaa ja meinasin kuolla nauruun, kun mies oli hakenut Googlesta tietoa näillä sanoilla: ’Miten selvitä raskaana olevan naisen kanssa'”, hän nauraa.

”Ei vissiin paljoa apuja saanut, kun nyt kun näytin positiivistä testiä tokas, että heippa ja palaa 9 kk päästä”, Immu kertoo.

”Mun oli nyt pakko googlata tuo”, Hemi heittää.

Kuulostaako tutulta?

Oletko jo löytänyt oman lasketun ajan ryhmäsi? Vuoden 2017 -ryhmät löydät täältä! Tervetuloa mukaan.

Mitä mieltä olet artikkelista?