On mahtavaa olla raskaana, kun on puoliso, joka pitää huolta. Mutta miltä tämä yhtälö näyttää miehisestä näkökulmasta? Tulevat isät kommentoivat raskaana olevan vaimon passaamista Twitterissä tunnuksella #PregnantWife.

Viimeksi päivitetty 22.11.2017

Nyt maistuu ruoka!

Kaikki tietävät, että raskaus saa aikaan erilaisia ruokahimoja. Monet odottajat myös laittavat miehensä juoksemaan asioilla. Pitäähän raskaana olevan naisen päästä nauttimaan luontaiseduista!

Käyttäjä @Cpayne1313 kertoo raskaana olevan vaimon lähettäneen hänet ostamaan keksejä, joissa on Halloween-hahmoja. Mieli kuitenkin muuttui matkalla. Mies saapui nimittäin kotiin tulisen kana-annoksen kanssa.

Myös muut miehet ovat huomanneet, että raskausajan mielihaluihin saattaa olla jopa mahdotonta vastata.

Ruoan loppuminen aiheuttaa surua

Raskaus aiheuttaa voimakkaita tunnereaktioita. Nämä tunnekuohut kaatuvat usein miehen niskaan.

Käyttäjä @phero1190 kertoo, kuinka hänen raskaana oleva vaimonsa innostui syömästään keitosta. Hän kirjoittaa twiitissä vaimonsa sanoneen:

”Kun aloitin tämän syömisen, olin ensin todella innostunut, mutta sitten minua alkoi surettaa, koska ruoka loppuu pian.”

Yritä sitten miehenä selvitä raskausajan tunnevuoristoradassa.

Pesänrakennusvietti

Raskaus voi tehdä naisesta pesänrakentajan. Aina tämä vietti ei johda tekoihin, jotka mies voisi ymmärtää.

Käyttäjä @ColemanPressley twiittaa raskaana olevan vaimonsa ottaneen kuusen pöyhistymään jo marraskuun 7. päivä. Omituinen käytös juontuu käyttäjän mukaan raskauden herättämästä pesänrakennusvietistä.

Käyttäjä @sgtosiris22 puolestaan valittelee, että hän on perheen ainoa, joka pystyy kyyristelemään: sehän vasta viekin miehen voimat.

Onko mikään enää omaa?

Vauva syntyy, ottaa käyttöön miehen tietokoneen ja kännykän, eikä mikään ole enää miehen omaa.

Käyttäjä @Dad_OnDuty on huomannut, että tämä prosessi alkaa jo raskausaikana.

Miehelläkin on tunteet

Käyttäjä @Nlbolt099 kertoo surullisesta sattumuksesta. Hän nojautui raskaana olevaa vaimoaan kohti aikeinaan julistaa rakkauttaan. Vaimo kuitenkin päräytti ”sipsejä ja dippiä” ennen kuin mies ehti sanoa mitään.

Onneksi käyttäjä osasi ottaa vaimon vastauksen hyvässä hengessä: vaimon käytös ei kerro rakkaudesta vaan ennen kaikkea raskaudesta.

Kaikki tiedämme, että raskausaikana hajuaisti paranee. Tästä tiedosta huolimatta mies saattaa pitää kiusallisena, jos hänen hajuaan kommentoidaan.

Käyttäjä @ChrisnotBritton kertoo raskaana olevan vaimonsa sanoneen hänelle:

“Voisitko kääntyä toiseen suuntaan? Sinun hengityksesi oksettaa minua.”

Mitä mieltä olet artikkelista?