adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

Tällaistako lasten kanssa?

Tätä et olisi koskaan uskonut tekeväsi ennen kuin sait lapsia

Lapsella on odottamattomia vaikutuksia vanhemman elämään.

Lapsella on odottamattomia vaikutuksia vanhemman elämään.  

Isät ja äidit tekevät uskomattomamia asioita lasten syntymän jälkeen. Lue lista kymmenestä asiasta, joita et olisi koskaan uskonut tekeväsi.  

1. Voitelet leipää samaan aikaan, kun käyt pissalla

Lapsiperheen elämä on varsinaista moniajoa. Parhaimmin vanhemmuudesta selviää keksimällä mitä ihmeellisempiä tapoja tehdä asioita päällekkäin.

2. Syöt toisen suusta pudonnutta ruokaa

Voi olla että teet niin, koska sinulla on nälkä tai ehkäpä haluat vain varmistaa, ettei ruoka ole liian kuumaa. Joka tapauksessa monet vanhemmat toimivat lastensa virallisina kierrätys- ja jätetynnyreinä.

Lue myösTotuus lasten saamisesta

Artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen
adx.adform.net/adx/?mid=151192&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151198&mkw=KEYWORD

3. Pyyhkäiset räkää toisen nenästä ilman paperia

Räkäkausi on pahaa katseltavaa. Tuntuu, että lapsi on muuttumassa kokonaan vihreäksi limapalloksi. Kun puolet lapsen kasvoista on räässä, todennäköisesti pyyhit sen, oli sinulla mukana paperia tai ei.

4. Syöt vauvanruokaa

Ehkä olet maistanut mangososetta, käyttänyt sitä kenties jopa kakun päällysteenä. Mutta muistatko, miltä niin sanottu kiusaus tai stroganoffi maistuu, kun sen on valmistanut ylikansallinen vauvamössöjätti? Vanhempana pääset kokemaan tämänkin ihanuuden uudelleen.

Lue myös: Suomalaislapsille syötetään eniten purkkiruokaa Euroopassa

5. Annat toisen katsella, kun olet kakalla

Pienet lapset saattavat hätääntyä, jos ne eivät näe vanhempiaan. Kun olet yksin lasten kanssa ja kakkahätä yllättää, todennäköisesti saat istua pöntöllä lapsiyleisön kanssa. Kannattaa totutella ajatukseen jo etukäteen.

6. Taistelet hampaiden pesemisestä

Jos lapsi on päättänyt, ettei hammasharja tule hänen suuhunsa, olet vaikeuksissa. Näet sielusi silmin äkäiset hammaslääkärit, mutta toisaalta lapsen kiljuminen ottaa korviin. Taisteluissa väsyneille toimitus suosittelee sähköhammasharjaa, joka kelpaa myös monelle hammasharjaa vastustavalle ipanalle.

Lue myös: Kamala karies kuriin

7. Puhallat toisen suussa olevaa ruokaa

Lapsilla on kaikennäköisiä oikkuja ja uskomuksia. Vaikka tieteellisesti voidaan sanoa, ettei suussa olevan ruoan puhaltamisella ole enää oleellista jäähdyttävää vaikutusta, saattaa lapsesi silti vaatia sitä. Iltakiukkuista lasta miellyttääksesi saatat suostua tähänkin oikkuun.

8. Kuorit rusinan

Lapset voivat olla nirsoja. Kuorten kaihtaminen on yksi nirsoilun ärsyttävimpiä piirteitä. Jos oma kullannuppusi kuuluu kuorimista vaativaan kastiin, saatat ajautua äärimmäisiin tekoihin. Vanhempien tiedetään kuorineen lapsilleen jopa rusinoita. Suosittelemme rajan vetämistä tuoreisiin hedelmiin.

9. Pyörryt pelkästä puhaltamisesta

Lasten uima-altaat, vesipatjat ja muut kummalliset kelluvat lisko-olennot vaativat paljon ilmaa sisälleen. Kaiken sen ilman on tultava sinun keuhkoistasi. Älä siis ihmettele, jos löydät itsesi pyörtyneenä kumisen uimavälineen vierestä.

Lue myös: Vauvan kanssa uimaan

10. Annat lapsen uskoa, että olet uskomattoman hyvä urheilussa

Liikunnan numerosi saattoi häilyä koko kouluajan seitsemän kieppeillä, mutta kun lapsesi katsoo sinua, hän näkee ainoastaan liikkumisen ja urheilun mestarin. Eikä vanhemman kannata evätä lapseltaan hänen ensimmäistä sankariaan. Voit hyvin antaa lapsesi uskoa, että olet paras kaikissa mahdollisissa urheilulajeissa. Varsinkin karatessa ja kunfussa.Päivitetty 30.01.2015
ILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORD

Lähetä kommentti
 
 
 
 
merkkiä jäljellä
Kommentteja yhteensä: 1
jep jep
Kirjoittaja äiti 30.07.2012
Pikkusen liioittelun makua... ei onneksi meillä ainakaan voidella voileipiä vessareissulla...
Lähetä kommentti | Ilmoita asiaton viesti

Lue myösLue myös

Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun