Toiveena tyttö vai haaveena poika? Voiko lapsen sukupuoleen mitenkään itse vaikuttaa? Lue täsmävinkit pojan tai tytön saamiseksi.

Laita kirves sängyn alle, saat pojan. Jemmaa sinne keritsimet, saat tytön. Miehelle karvalakki päähän ja kintaat käteen, ja poika tulee. Oikeanpuoleinen kives sidottuna tyttö on taattu. Enemmän tai vähemmän leikkimielisiä uskomuksia toivotun sukupuolen saamiseksi piisaa, mutta entä jos haluaisi pykälää tarkempaa ohjeistusta tyttö- tai poikavauvan alkuunsaattamiseksi?

Sellaisiakin löytyy. Netissä on useita hedelmällisyyssivustoja, joihin on koottu tarkkoja niksejä halutun sukupuolen työstämiseen. Aiheesta on myös saatavilla kirjoja, kuten ”How to get pregnant with a boy” ja ”How to get pregnant with a girl”.

Ohjeet kertovat, kuinka yhdynnät ja orgasmit tulee ajoittaa, missä asennossa seksiä pitää harrastaa, millainen ruokavalio on optimaalisin ja jopa kuinka vaginan ph-arvoa voi muuttaa tyttö- tai poikasiittiöitä suosivaksi.

Tässä tiivistelmä Natural Health for Fertility -sivustolta halutun sukupuolen havittelemisen kikkakolmosista.

TESTAA: Odotatko tyttöä vai poikaa?

Näin tehdään poika:


1. Ajoitus: Ajoitetaan yhdyntä mahdollisimman tarkasti ovulaation ajalle. Seksiä pitää olla 12 tuntia ennen ovulaatiota. Poikasiittiöt elävät vain lyhyen ajan, joten niitä täytyy olla paikalla juuri silloin, kun munasolu irtoaa. Ovulaation määrittämiseen voidaan käyttää ovulaatiotestejä.


2. Asento: Valitaan asento, jossa mies pääsee mahdollisimman syvälle emättimeen. Esimerkiksi lähetyssaarnaaja-asento on hyvä. Poikasiittiöt uivat tyttösiittiöitä nopeammin, mutta myös kuolevat nopeammin. Mitä lähempänä kohdunkaulaa siemensyöksy tapahtuu, sitä helpommin poikasiittiöt ehtivät perille munasolun luo.


3. Orgasmit: Miehen tulee välttää siemensyöksyä neljän päivän ajan ennen ovulaatiota. Näin siittiöiden määrä kasvaa ja poikasiittiöitä on todennäköisesti enemmän. Naisen puolestaan tulisi saada orgasmi yhdynnässä, sillä orgasmin saaminen muuttaa kohdunkaulan liman ph:ta emäksiseksi ja poikasiittiöitä suosivaksi.


4. Ruokavalio: Naisen tulee suosia ruokavaliota, joka tukee emäksisyyttä. Syö kasviksia ja tuoreita hedelmiä. Syö kalium-pitoisia ruokia, kuten banaania. Vältä maitotuotteita, magnesiumia ja kalsiumia. Hyviä emäksisyyttä lisääviä ruokia ovat esimerkiksi viikuna, kirsikka, spelttileipä, avokado, manteli, porkkana, retiisi, pinjansiemenet, idut ja linssit.


5. Vaginan ph: Poikasiittiöitä suosiakseen vaginan ph:n tulisi olla emäksinen. Ph-arvon voi tarkistaa ph-liuskoilla. Jos ph-arvo näyttää hapanta, tulisi sitä muuttaa emäksisemmäksi ruokavalion avulla. Todella happaman vaginan ph:ta voi muuttaa myös suihkuttamalla sinne veteen liuotettua ruokasoodaa, mutta tätä konstia suositellaan vain mikäli ruokavalion muuttaminen ei auta.


6. Muuta huomioitavaa: Miehen tulisi välttää liikaa kuumuutta genitaalialueella, koska kuumuus tuhoaa poikasiittiöitä kuin tyttösiittiöitä. Sauna, kuumat kylvyt, pyöräily ja tiukat alusvaatteet ovat kieltolistalla. 


Lue myös: Kirpeä poika, makea tyttö


Näin tehdään tyttö:


1. Ajoitus: Yksi yhdyntä 3-5 päivää ennen ovulaatiota. Tällä tavoin nopeammin kuolevat poikasiittiöt ovat poissa pelistä, kun munasolu irtoaa, ja pidempään sinnittelevät tyttösiittiöt pääsevät hedelmöittämään munasolun. Lisäksi yksi yhdyntä 8-20 tuntia munasolun irtoamisen jälkeen.


 2. Asento: Valitaan asento, joka ei suosi poikasiittiöitä. Sopiva asento on siis sellainen, jossa mies ei pääse syvimmälle.


3. Orgasmit: Miehen tulee välttää siemensyöksyä ainakin viikon ajan ennen ovulaatiota. ”Vanha sperma” sisältää enemmän tyttösiittiöitä. Naisen on hyvä välttää orgasmia yhdynnässä.


4. Ruokavalio: Naisen tulee suosia ruokavaliota, joka tukee happamuutta. Syö lihaa ja maitotuotteita. Vältä pähkinöitä, vihanneksia ja hedelmiä. Tosin mustikoita, karpaloita, greippiä, ananasta, omenaa ja taateleita kannattaa syödä. Kalsium- ja magnesiumlisää suositellaan.


5. Vaginan ph: Tyttösiittiöitä suosiakseen vaginan ph:n tulisi olla hapan. Ph-arvon voi tarkistaa ph-liuskoilla. Osalla naisista ph on hapan luonnostaan. Happamuutta voi myös lisätä ruokavaliolla tai suihkuttamalla emättimeen sitruunavettä. Puolikkaan sitruunan mehu sekoitettuna samaan määrään vettä suihkutetaan 15 minuuttia ennen yhdyntää. Tätä keinoa tulee kuitenkin käyttää varoen. Valmiiksi happamessa emättimessä se saattaa lisätä muun muassa hiivatulehduksen riskiä.


6. Muuta huomioitavaa: Yhdyntöjen kanssa tulee olla tarkkana: hedelmällisinä päivinä yhdyntöjä tulisi olla vain suositeltu määrä, ei enempää. Jotta tyttösiittiöillä olisi paremmat mahdollisuudet, pitää välttää liikoja siemensyöksyjä emättimeen, muutoin tuoreet poikasiittiöt ottavat vallan.


Mitä mieltä olet artikkelista?  

JAA
Edellinen artikkeliTyön raskaan raatajat – raskaana
Seuraava artikkeliIsä on äitiä tärkeämpi