Toiset tykkäävät järjestää pirskeet. Toiset jopa leipovat värillisen kakun, josta sukupuoli selviää. Nämä tavat ovat kuitenkin niin edellistä vuotta. Uusinta uutta on kertoa sukupuolesta laululla – tietysti Gangnam Style!

Viimeksi päivitetty 16.11.2012

Vauvan sukupuolen voi paljastaa mitä moninaisin tavoin. Ilmapallot, kakut ja pirskeet ovat varsinkin rapakon tapana suosittuja tapoja tuoda lapsen sukupuoli ilmi.



Lue myös: Korvausvaade äidille ruman lapsen synnyttämisestä 

Gangnam Style!

Kelly ja Troy Bara veivät kertomisen aivan uudelle tasolle. Seuraavassa videossa he paljastavat tanssin keinoin lapsensa sukupuolen:

Videon taustalla pauhaa eteläkorealainen ilmiö, räppäri PSY:n Gangnam Style. Alkuperäinen musiikkivideo julkaistiin vuonna 2012 ja se on YouTuben toiseksi suosituin video ikinä.

Katso PSY:n alkuperäinen musiikkivideo:

Lue myös: Näinkö muka hyväksi vanhemmaksi? 

Malttia sukupuoli-intoiluun

Sukupuolta paljastettaessa kannattaa pitää mielessä, että jopa 3D-ultralla saatu tulos voi olla väärä. Varsinkin vanhoilla ultrakoneilla saatu tulos on hyvin epävarma.

Lapsen sukupuolielimet kehittyvät yksilöllisesti. Kohdussa sikiön sukupuolielin saattaa näyttää vastakkaisen sukupuolen elimeltä.

Vaikka terveydenhoitaja kertoisi oman ehdotuksensa lapsen sukupuolesta, kannattaa sukupuoli-intoilua välttää. On hyvin ikävää, jos vanhemmat pettyvät synnytyssalissa lapsen ”väärän” sukupuolen takia.

Teksti: Jarkko Uro
Kuva: YouTube / Kelly & Troy Bara

Mitä mieltä olet artikkelista?