Tuoreet odottajat ovat kerääntyneet foorumille, ja laskettu aika huhtikuussa 2015 -ryhmässä keskustelu on jo täydessä vauhdissa! "Nyt alkaa sitten tietysti hysteerinen itsetutkiskelu, että koska raskausoireet alkaa", kertoo odottaja nimimerkillä IloPilleri. Hyppää mukaan rupattelemaan samaan aikaan odottavien kanssa!

Viimeksi päivitetty 3.8.2014

”Noin 2,5 vuotta yritystä takana ja pian olisi ollut lapsettomuushoidot edessä, mutta sitte tärppäsi! Ihanaa”, tuore odottaja Lana hehkuttaa.Lana osasi jo epäillä olevansa raskaana:

”Oli epäilystä että olisiko vihdoinkin tärpännyt, kun ollut jo vähän heikkoa oloa ja rinnat arat. Yksi oire, josta en koskaan ole kuullut keltään, oli haluttomuus! Normaalisti olen voinut miehen kanssa puuhailla vaikka joka päivä, mutta nyt ei kyllä tee yhtään mieli. Netistä luin että on ihan normaalia, mutta eipä kai nuosta kukaan puhu.”

Lue myös: Mitä odotettavissa odottajalle?

Lana haluaisi jo kertoa raskaudesta lähipiirilleen, mutta aikoo pitää raskauden salassa viikoille 12 asti.

”Miehen sisko kyseli tänään miten tuleva äityli voi ja koska laskettu aika! Pelästyin jo, että mistä se tietää, mutta sitten laittoi, että tarkoitti meidän kissaa, vaikka olisi ihanaa jos meillekin tulisi vauva. Laitoin vain, että niinhän se olisi”, hän kirjoittaa ja lisää perään kieltä näyttävän hymiön.

LauraElina on raskaudesta niin innoissaan, että hänen tekisi mieli kertoa kaikille raskaudesta, mutta hän aikoo silti pitää raskauden salassa.

”Tällä hetkellä siitä tietää minun ja miehen lisäksi vain eräs hyvä ystävä, joka myös raskaana. Muille ajattelimme olla kertomatta lainkaan. Mennään vain ajatuksella ’huomaavat kun huomaavat’. Eli jos, joku keksii epäillä raskautta niin ei kielletä. Katsotaan kuinka pitkälle päästään ennenkuin esim isovanhemmat huomaavat”, hän suunnittelee.

Milloin sinä kerroit raskaudesta?

Löydä oman lasketun ajan ryhmäsi ja keskustele muiden samaan aikaan odottavien kanssa: Laskettu aika 2015

Mitä mieltä olet artikkelista?