Oletko raskaana, mutta puolisosi ei vielä tiedä sitä? Jos haluat hassutella, tässä yhdeksän tapaa paljastaa vauvauutinen kertomatta sitä suoraan.

Viimeksi päivitetty 12.10.2022

1. Valkoinen kuolema

Täytä liinavaatekaappi vauvanvaipoilla niin, että ne juuri ja juuri pysyvät kaapissa oven ollessa kiinni. Pyydä sitten miestä hakemaan puhtaat lakanat kaapista.


 


Kun mies avaa oven, vaippavuori vyöryy miehen niskaan. Vihje toimii niin kesto- kuin kertakäyttövaipoillakin.

Plussat: Vaippahankinnat on tehty hyvissä ajoin.

Miinukset:Kaiken alleen jyräävä vaippamassa saattaa aiheuttaa miehelle painajaisia.

2. Uusi puvun asuste

Aseta vauvan puklurätti miehen puvun hartialle vaatekaappiin. Kun mies ihmettelee väärään paikkaan joutunutta liinaa voit kertoa, että rätti on siinä tarkoituksella ja että hän tarvitsee sitä pian.

Plussat: Mies saa hieman terveellistä aivojumppaa, kun hän pähkäilee mauttoman huivin käyttötarkoitusta.

Miinukset: Jos miehesi ei ole erityisen tyylitietoinen, joudut vahtimaan, ettei hän pue puklurättiä kaulaansa lähtiessään bisneslounaalle.

Tutustu myös: Kuinka monta lasta sinun kannattaa hankkia? Tee testi!

Saisiko olla drinkki?

3. Kustomoitu drinkkitikku

Tarjoa miehellesi päivän päätteeksi rentouttava drinkki ja aseta lasiin drinkkitikuksi positiivinen raskaustesti. Varo, ettei juoma pilaa testitulosta.

Voit ojentaa varmuuden vuoksi ensin lasin, jossa on drinkkitikku ja kaataa lasiin juoman vasta, kun mies on ihmeissään ottanut testitikun käteensä.

Plussat: Mies todennäköisesti tunnistaa raskaustestin, joten todiste on hyvin selvä.

Miinukset: Drinkki ei ehkä kelpaakaan miehelle kun hän tajuaa, miten testi on tehty.

4. Pulla uunissa

Laita yksi pulla uuniin paistumaan ja pyydä miestäsi kurkistamaan, mitä olet kokannut hänelle.

Tarjoilujen niukkuus saa miehen luultavasti hieman hämilleen. Jos mies ei kuitenkaan vielä ymmärrä, mistä on kyse, voit vielä painokkaasti lausuen mainita pullan olevan nyt uunissa.

Plussat: Ihana pullan tuoksu leviää kotiin.

Miinukset: Jompi kumpi jää ilman pullaa.

Lue myös: ”Pimppi kuntoon ja kaupungille”

5. Romanttinen soseillallinen

Valmista puolisollesi teemaillallinen, jonka menu koostuu vauvanruoasta. Tarjoa alkuruoaksi sormin syötäviä, pehmeäksi keitettyjä porkkanapaloja.

Miltä kuulostaisi kukkakaali-kesäkurpitsa-perunasose pääruokana? Muista, ettet lisää soseeseen suolaa. Vauvalusikan ojentaminen ruokailuvälineeksi tehostaa viestin perille menemistä.

Ruokajuoma tarjoillaan luonnollisesti vauvanmukista tai tuttipullosta.

Plussat: Kahdenkeskinen ruokailuhetki lujittaa parisuhdetta.

Miinukset: Jos soseruoka ei miellytä, saatatte joutua tilaamaan pitsaa illan päätteeksi.

6. Teemamusiikki

Soita puolisollesi vihjailevaa musiikkia. Tee soittolista vauva- ja isäaiheisista lauluista ja laita kappaleet soimaan taustamusiikiksi esimerkiksi pidemmällä automatkalla tai kun hääritte kotona.

Aja hiljaa isi alkaa varmasti pänniä kymmenettä kertaa soidessaan. Kun mies vaatii selitystä hermoja raastavalle soittolistalle, hymyile viekkaasti ja sano, että kaikella on tarkoituksensa.

Plussat: Laulut tulevat tutuiksi.

Miinukset: Mies ei ole ainoa, jota soittolista pännii. Jos mies taas ei kiinnitä huomiota musiikkiin, saatatte joutua kuuntelemaan listaa tuntikausia.

7. Pieni harrastusväline

Jos miehesi rakastaa juoksemista, pienenpienet lenkkarit ovat mitä suloisin tapa kertoa, että isille on tulossa uusi harrastuskaveri.

Aseta kengät miehesi tossujen viereen. Kontrasti auttaa hahmottamaan, että tossut eivät ole aivan ison miehen kokoa. Seuraavan kerran lenkille lähtiessään isä törmää uusiin tepsuttimiin.

Plussat: Söpöydestä saa aina lisäpisteitä.

Miinukset: Jos isä ei ole kovin intohimoinen harrastaja, viestin perille meno voi kestää tuskallisen kauan. Toisaalta lenkille hoputtaminen saattaa aiheuttaa ikäviä väärinkäsityksiä.

Lue myös: Kiusalliset raskauskuvat

8. Vihjaileva alusasu

Jos sinulla on tapana pukeutua vietteleviin alusvaatteisiin, voit yllätykseksi poseerata makuuhuoneen ovella valtavissa mammapöksyissä.

Mies ei välttämättä huomaa näin hienovaraista vihjettä, joten saatat joutua turvautumaan aina vain järeämpiin aseisiin. Koita ensin imetysliivejä. Jos mies ei reagoi, siirry tukivyöhön.

Plussat: Mahasi on tukivyöllä turvattu alusta asti.

Miinukset: Mies ei ehkä huomaa yhtään mitään. Mies saattaa myös teeskennellä, ettei huomaa mitään. Pahimmassa tapauksessa tämä keino saattaa lopettaa seksielämänne.

9. Auton metamorfoosi

Vaihda miehesi urheiluauto perhevolvoon ja väitä, että syyllinen on haikara. Lisätehoksi voit kiinnittää vauvan turvakaukalon takapenkille.

Jos puolisosi reagoi yleensä voimakkaasti muutoksiin, voit pehmentää viestiä ja asentaa lasten turvaistuimen urheiluauton pelkääjän paikalle. Vihjettä voi soveltaa myös polkupyöriin.

Jos päädyt pyöräversioon, kiinnitä pyörään peräkärry tai lasten turvaistuin.

Plussat: Vihje ei varmasti jää huomaamatta.

Miinukset: Auton vaihtaminen aiheuttaa todennäköisesti karkeaa kielenkäyttöä. Lisäksi tilanteen jälkipuinti voi olla varsin intensiivistä.

Mitä mieltä olet artikkelista?