Monet naiset päätyvät vihaamaan raskauden jälkeistä kehoaan. Raskausarvista voikin olla vaikea päästä eroon treenaamisesta ja laihdutuksesta huolimatta. Mutta miksi kaiken pitäisi olla samalla tavalla kuin ennen raskautta? Instagram-päivityksissä raskausarvet kääntyvät voimamerkeiksi hashtageillä #strengthmarks ja #loveyourlines. 

Viimeksi päivitetty 30.5.2016

Kun rakastaa itseään, asiat asettuvat kohdilleen


 


”Inhosin aikaisemmin raskausarpiani. Inhosin, mitä raskaus oli tehnyt minun keholleni. Mutta kun lopetin inhoamisen ja aloin rakastaa, jotain asettui paikalleen. Arvet eivät olleet enää muistutuksia siitä, että en pystynyt saavuttamaan aktiivista elämäntyyliä, vaan niistä tuli voimamerkkejä (#strengthmarks)”, gofitjo kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Kirjoittaja muistuttaa, että äidin suhde omaan kehoonsa on lähtökohta myös tyttärien kehokuvalle.

”Kaksi tytärtäni tarvitsee esimerkin naisesta, joka selviää vaikeuksista ja joka pystyy elämään koko sydämestään. Tyttäreni tarvitsevat esimerkin naisesta, joka käy rohkeasti häpeän ja itseinhon kimppuun”, hän jatkaa.

Kuva, jonka ? H BOMB ? (@mrsdiggity) julkaisi

Kuva, jonka Jenn (@healthymomx3) julkaisi

Itseinhon täytyy päättyä nyt!

”Olen käyttänyt liikaa aikaa raskausarpien inhoamiseen ja se on todella UUVUTTAVAA. Sen sijaan päätän pitää niistä. Ne ovat ikuisesti osa minua. Ne ovat muistutus menneisyydestä. Ne ovat selviä merkkejä siitä, että olen Super Nainen. Olen sekä luonut elämää sisälläni, että pudottanut reilusti painoani”, nimimerkki healthymomx3 kirjoittaa #strengthmarks-päivitykseensä.

Nimimerkki fiefriedrichsen kehottaa kaikkia muuttamaan suhdetta omaan kehoon.

”Olet tuhlannut riittävästi aikaa oman kehosi inhoamiseen. Olet käyttänyt riittävästi aikaa itsesi häpeämiseen ja piiloitteluun. Olet ollut jo riittävän pitkään yksin itseäsi tuhoavin ja loukkaavien ajatuksiesi kanssa. SEN TÄYTYY LOPPUA NYT! Mene ulos ja ole ylpeä KAIKESTA mitä olet.”

 

Mitä mieltä olet artikkelista?