Jopa 99 prosentilla naisista rinnat ovat keskenään eri kokoiset. Suurimmalla osalla naisista vasen rinta on suurempi kuin oikea. Vau.fi:n foorumin naiset pistivät aiheesta oman gallupin pystyyn – kurkkaa, mitä tulokset kertovat! Kuulutko sinä enemmistön joukkoon?

Viimeksi päivitetty 28.2.2017

”Luin just hauskan jutun: Tiesittekö, että noin 65 prosentilla naisista vasen rinta on suurempi?” nimimerkki Kumma kirjoittaa.Myös Kumma kertoo, että hänen vasen rintansa on hieman suurempi kuin oikea. Ja kun hän on keskustellut rinnoista ystäviensä kanssa, on käynyt ilmi, että myös ystävillä vasen rinta on suurempi.

Kumma päättikin laittaa aiheesta oman gallupin pystyyn Vau.fi:n foorumilla. Näin foorumilla vastattiin.

”Vasen tissi on kasvanu raskauden myötä isommaksi

”Raskauden ja imetyksen myötä oikea tissi on alkanut roikkumaan, mutta vasen tissi on se joka pingottuu kivikovaksi ja tuottaa kaksinkertaisen määrän maitoa. Eli lienee siinä enemmän rintakudosta kuitenkin”, Rigsu pohtii, vaikka vastasikin gallupissa, että oikea rinta on suurempi.

”Mäkin vasta huomasin että vasen tissi on kasvanu raskauden myötä isommaksi”, Niukku kertoo.

”Vasen, mutta mulla se on ollut ennen raskautta jo suurempi kuin toinen, sillä itse en ole koskaan imettänyt… Joten en usko sen viittaavaan raskauteen tai imetykseen”, Bluerose puolestaan kirjoittaa.

Foorumilla 71,4 % arvioi vasemman rintansa suuremmaksi

Artikkelin kirjoitushetkellä 71,4 % Vau.fi:n foorumin gallupiin vastanneista arvioi, että vasen rinta on suurempi kuin oikea. Mistä rintojen erikokoisuus johtuu? Onko imetyksellä jotain tekemistä asian kanssa?

Ilmiölle on olemassa looginen selitys: Vasen rinta on lähempänä sydäntä, ja sen alla on enemmän verisuonia ja sydäntä suojaavaa rasvakudosta, minkä takia vasen rinta on monilla suurempi kuin oikea. Imetyksellä ei siis ole vaikutusta asiaan.

Kumpi rinta sinulla on suurempi? Osallistu gallupiin: Vasen rinta suurempi?

Lähde: Daily Mail

Mitä mieltä olet artikkelista?