Elätkö alkuraskautta? Onko laskettu aikasi maaliskuussa? Kaipaatko vertaistukea odotukseesi? Jos vastasit kyllä, liity Vau.fi-foorumille maaliskuulle perheenlisäystä odottavien omaan keskusteluryhmään. Älä jää odottamaan yksin – vertaistuki löytyy foorumilta!

Viimeksi päivitetty 27.6.2019

Oletko tehnyt vastikään positiivisen raskaustestin? Elätkö odotuksen jännittävää alkuaikaa? Kaipaisitko vertaistukea uuteen elämäntilanteeseen muilta alkuraskautta eläviltä? Haluaisitko keskustella odotuksen herättämistä tunteista ja ajatuksista anonyymisti ilman, että lähipiiri saa vielä tietää raskaudestasi?Kaikki tämä on mahdollista Vau.fi-foorumilla, joka tarjoaa oman keskusteluryhmänsä kaikille odottajille sen mukaan, missä kuussa kullakin on laskettu aika. Foorumikäyttäjät voivat itse valita, kirjoittavatko omalla nimellään vai anonyymisti, joten halutessasi voit jakaa tuntemuksiasi raskaudestasi pitäen samalla salaisuuden vielä itselläsi.

Maaliskuulle perheenlisäystä odottavien ryhmä on nyt aktivoitunut, ja siellä voit keskustella muiden samassa tilanteessa olevien kanssa raskauden iloista ja suruista, haasteista ja huolenaiheista. Kukapa ymmärtäisi raskauden mukanaan tuomia mullistuksia paremmin kuin toinen samassa vaiheessa oleva odottaja – ja kuka tietää, ehkä löydät ryhmästä jopa uuden äitiystävän!

Vauvan tuoksua luvassa maaliskuulle? Liity maaliskuisten omaan keskusteluryhmään Vau.fi-foorumilla: Maaliskuiset 2020

Mitä mieltä olet artikkelista?