Miehen suusta kuulee totuuden - tai sitten ei. Hulvattomassa foorumiketjussa äidit kertovat, millaisia sammakoita heidän puolisonsa ovat päästäneet suustaan raskautta, synnytystä ja lapsia koskien. Mikä on sinun puolisosi hullunkurisin möläytys?

Viimeksi päivitetty 18.8.2018

Vauva kasvaa naisessa, syntyy naisesta ja usein nainen vielä ruokkiikin vauvansa, joten äiti voi monesti olla isää paremmin kartalla raskauteen, synnytykseen ja imetykseen liittyvistä asioista. Toisinaan isän etäisempi rooli suhteessa syntymättömään (tai jo syntyneeseenkin) vauvaan saattaa kulminoitua humoristisiin möläytyksiin. Vai mitä mieltä olette tästä tulevan isän huolesta:


 

 


”Mein tuleva isi oli alkuraskaudesta sitä mieltä, että mökillä saunassa ollessani ei heitetä löylyä ettei lapsivesi kuumene :D”, kertoo nimimerkki Peikko-12.

Liian iso vauvamaha

Myös Towandan miestä huoletti puolisonsa raskausaikana – nimittäin odottavan äidin vatsan koko:

”Raskaana ollessani hän meinasi huolissaan viedä mut päivystykseen, koska maha oli niin iso. Se ei kuulemma voinut olla normaalia. Mitähän ne olisivat sanoneet siellä, jos oltaisiin menty?”

Raskaustestin tulos: 1-2 vauvaa

Raskaustesti on tuttu varmasti lähes jokaiselle äidille ja monille lapsettomillekin. Mies ei testiä joudu tekemään, joten mistä hän voisi tietää, miten se toimii? Nimimerkki manquen mies luuli digitaalisen raskaustestin viikkonäyttöä lukumääränäytöksi.

”Ensimmäisen positiivisen raskaustestin jälkeen hain apteekista varmistukseksi digitestin. Näytin sitten iloissani miehelle ”Raskaana 1-2” –tulosta. Siinä aikamme innoissaan juteltiin, kunnes mies meni vakavaksi ja pohti: ”Melkein kuitenkin toivon, että niitä olisi vain yksi eikä kahta. Tarkentuuko tuo tulos jos tekee muutaman päivän kuluttua uudelleen?”

Perätila = peräsuolisynnytys?

Hulvattomimman möläytyksen palkinto menee kuitenkin nimimerkin SiD87 puolisolle, jolle tekisi hyvää osallistua kertaukseen ihmisbiologian oppitunnille:

”Mies ihmetteli ääneen että jos vauva on perätilassa niin tarkottaako se sitä että vauva syntyy peräsuolesta? :D”

Onko sinunkin puolisosi päästänyt suustaan sammakoita raskauteen, synnytykseen tai lapsiin liittyen? Hauskuuta käyttäjiämme ja jaa ne foorumilla: Miesten suusta

Mitä mieltä olet artikkelista?