Kun vauvakuume on kova, kuumeilija voi haluta ottaa kaikki konstit käyttöön, jotta raskaus alkaisi. Foorumiäidit paljastavat omat apukeinonsa, joilla tähtäsivät raskauden alkamiseen.

Viimeksi päivitetty 5.11.2018

Hedelmöittymisen todennäköisyyden parantamiseen on monia enemmän tai vähemmän tieteellisiä keinoja. Jos vauvakuume on kova, houkutus erilaisten apukeinojen testaamiseen saattaa olla suuri. Vargynja kertoo kokeilleensa useampaakin konstia:”Seurasin kiertoa käyttäen apuna Vau:n kiertolaskuria ja yritin pongata ovulaatiota niin oloista kuin sylki-ovulaatiotestilläkin. Greippimehua tuli myös juotua, mutta en huomannut sen kanssa mitään eroa. Joskus nostin touhujen jälkeen jalat ylös. Mutta loppujen lopuksi tärppäsi kierrossa jossa ei ollut mitään apuja käytössä enkä tiennyt yhtään milloin ovuloin.”

Greippimehua ja vehnänalkioöljyä

Sinkkiä ja E-vitamiinia sisältämä vehnänalkioöljy on liitetty hedelmällisyyteen, vaikka tieteellistä näyttöä öljyn raskauden todennäköisyyttä lisäävästä vaikutuksesta ei olekaan. Sama pätee greippimehuun, jonka väitetään tekevän kohdun limakalvoista otollisemman raskauden alkamisen kannalta. DeeDee kertoo kokeilleensa molempia:

”On kokeiltu greippimehua ja vehnänalkioöljyä pari kiertoa. Plussasin esikoisesta pari kk niiden kokeilemisen jälkeen mutta ekaa kertaa tikutellessa ovista clearbluen digillä. Nyt kakkonen on saanut luvan tulla ja käytössä raskausmonivitamiini. Saa nähä mitä vielä kokeilen!”

Superfoodilla raskaaksi?

Nimimerkki Rosalina kertoo kokeilleensa greippimehun ohella myös muun muassa superfoodiksi luokiteltavaa maca-jauhetta:

”Neljännellä kiekalla oli käytössä maca, foolihappo ja greippimehu, tärppi tuli heti”, Rosalina kirjoittaa.

Millaisia apukeinoja sinä käytit raskautta toivoessasi? Koetko että niistä oli apua? Liity keskusteluun foorumilla: Mitä kaikkea olette tehneet?

 

Mitä mieltä olet artikkelista?