Lokakuussa on käynnissä peräti kolme kilpailua Vau.fi-foorumilla, palkintona ihanat kirjapaketit! Osallistuminen on helppoa.

Viimeksi päivitetty 9.10.2019

Vau.fi foorumilla on lokakuussa tarjolla on peräti kolme kilpailua, joista yksi on suunnattu aivan uusille foorumilaisille!

1. Uusien kilpailu

Kun olet rekisteröitynyt foorumille uutena käyttäjänä 23.9. tai sen jälkeen, voit liittyä mukaan tähän kilpailuun. Ilmianna itsesi kilpailuketjussa ja kirjoita foorumilla lokakuun aikana vähintään 30 viestiä – niin helppoa se on!

Uusien kisaan tästä!

2. Hiljaisten konkarien kisa

Tämä kisa on foorumin konkareille, jotka ovat viettäneet hiljaiseloa. Jos syyskuun aikana tuli kirjoitettua alle 30 viestiä, tee tästä kuusta parempi, ja olet mukana arvonnassa – palkintoa tavoittelevat kaikki yli 30 viestiä kirjoittaneet, jotka ilmiantavat itsensä kilpailuketjussa.

Konkarien kisaan tästä!

3. Maha mahaa vastaan

Tässä kisassa odottajaryhmät ottavat mittaa toisistaan! Marraskuiset 2019 -ryhmästä alkaen aina Toukokuiset 2020 -ryhmään asti, pallo on teillä. Voittaja arvotaan sen odottajaryhmän jäsenistä, joka saa kirjattua eniten viestejä heinäkuun aikana!

Odottajaryhmien kilpailusta saat lisätietoa tästä!

Tule mukaan höpöttelemään Suomen fiksuimmalle vauvafoorumille!

Mitä mieltä olet artikkelista?