Monet naiset aavistavat, että uusi elämä on alkanut jo ennen positiivista raskaustestiä. Foorumiäidit kertovat, mitkä merkit saivat heidät epäilemään raskautta ennen testin tekemistä.

Viimeksi päivitetty 19.6.2018

Kipeytyneet rinnat, painon tunne vatsan seutuvilla, raudan maku suussa – raskaus voi aiheuttaa monenlaisia oireita jo ennen positiivista raskaustestiä. Toiset äidit aavistavatkin raskauden näistä merkeistä jo ennen testin tekemistä. Näin kävi nimimerkille Tips:


 

 


”Ekastakin aavistelin mutta tästä toisesta olin käytännössä varma jo vain muutaman päivän hedelmöittymisen jälkeen niin että olin jo diagnosoida itseni luuloraskaaksi. Alavatsalla oli painon tunnetta ja nippailua, parin päivän päästä rinnat kasvoi niin että mieskin ilmoitti minun olevan raskaana.”

Samanlaisia kokemuksia on myös nimimerkillä Lastaaja:

”Suurin merkki oli kipeet tissit, yks oli omituinen parin kilon painon nousu, mikä ei laskenu ja yks oli kohonnu leposyke, mikä ei laskenu.”

”The tunne”

Toiset äidit taas eivät osaa nimetä tiettyä merkkiä, joka sai heidät aavistelemaan raskautta. He vain tiesivät asian laidan:

”Molemmista raskauksista on ollut ”the tunne” ja oikeassa olen ollut”, kirjoittaa Ihmemaanlapsi.

Ei aavistustakaan

Toki kaikki äidit eivät ole aavistaneet mitään ennen positiivista raskaustestiä. Nimimerkki Enni oli päinvastoin varma, että ei olisi raskaana.

”Tein testin vain siksi, että saan kuukautiset alkamaan. En tiedä, jos olisin odotellut kuukautisten myöhästymistä, olisinko huomannut raskausoireita. Yritysaikana kaksi kertaa luulin, että nyt on varmasti tärpännyt, mutta ei ollut”, Enni kirjoittaa.

Aavistitko sinä olevasi raskaana ennen positiivista raskaustestiä? Millaisista merkeistä arvasit asian laidan? Tule kertomaan se foorumille: Aavistitko olevasi raskaana ennen plussausta? 

 

Mitä mieltä olet artikkelista?