Tämä tulinen leijonaäiti odottaa – ainakin lasketun ajan mukaan – viileää vaakaa. Onko luvassa tahtojen taistelu, vai täydentävätkö vastakohtamme toisiaan?

Viimeksi päivitetty 28.8.2018

Horoskooppien mukaan lapsen syntymähetkellä on ratkaiseva rooli siinä, minkälainen hän on luonteeltaan. Vaikken itse varsinaisesti uskokaan horoskooppeihin, on kuitenkin mukava pohtia, tuleeko lapseni olemaan ”horoskooppinsa mukainen” tyyppi.

Tasapainoinen vaaka

Odotan astrologien mukaan sangen taiteellista ja tasaista tapausta. Lasketun ajan perusteella lapseni syntyy vaa’an tähtimerkin aikaan. Vaa’at ovat herkkiä, maanläheisiä, ja heillä on silmää kauneudelle ja estetiikalle. Kenties hänestä tulee yhtä perso kauniille tavaroille kuin äidistään? Kenties jakaa myös innostuksen sisustamiseen?

Taiteellisuus on itsestäni kaukana. En osaa piirtää, maalata, saati tanssia, mutta herkkä taiteilijaluonne on itselleni sitäkin tutumpaa. Sydämessäni on aina ollut herkille runopojille pyhitetty kohta. Vaaka tai ei, haluan opettaa lapselleni tietynlaista herkkyyttä ja pehmeyttä, jota maailma nykyään niin kovasti kaipaa.

Ei-niin-tyypillinen leijona

Olen itse tähtimerkiltäni leijona, joskaan en ihan täysin tunnusta kaikkia leijonan tyypillisiä ominaisuuksia. Leijonat kuvaillaan rohkeina oman tiensä kulkijoina, jotka pyrkivät mielellään johtaja-asemaan ja nauttivat muiden huomiosta ja imartelusta.

Leijoniin liitettävät lojaalius ja uskollisuus ovat kuitenkin piirteitä, jotka tunnistan itsessäni. En koskaan voisi jätttää apua tarvitsevaa oman onnensa nojaan, ja ystäväni jakavat kiitosta luotettavuudestani ja hyväsydämisyydestäni.

Miten me sovimme yhteen?

Mitä tästä yhdistelmästä kehkeytyykään? Kenties lapsen leppeä ilman elementti kesyttää äidin raivoavan tulen? Tasainen vaaka versus raivoava leijona saattaa aiheuttaa haasteita jo yhteiselon alkumetreillä. Tai pikkuinen oppii äitinsä kanssa erittäin hyväksi ihmistuntijaksi, joka kietoo äidin pikkurillinsä ympäri alta aikayksikön.

Horoskooppien valossa nähtynä saattaisimme olla sangen erilaisia luonteeltamme. Vastakohtien sanotaan täydentävän toisiaan, ja vain tulevaisuus näyttää, minkälainen tahtojen taistelu yhteiselostamme kehkeytyy.

Kuka siellä?
Isätön lapsi -blogia kirjoittaa 32-vuotias, yksin raskaana oleva, kumppaniton nainen eteläisestä Suomesta. Blogissa käydään läpi odotusajan onnea, yksin raskaana olevan arkea ja ajatuksia siitä, miten yhteiskunta suhtautuu yksin lasta odottavaan. Uuden pienen ihmeen laskettu aika 16.10.18. Tervetuloa mukaan raskausmatkalle!
Lue kaikki blogikirjoitukset: https://www.vau.fi/blogit/isaton-lapsi/

Lisää Isätön lapsi -blogikirjoituksia:

Muita tämän lukeneita kiinnostivat myös:

Mitä mieltä olet artikkelista?