Olet täällä: Lapsi > Terveys

Terveys


Sairaudet

Miten hoitaa lentsuista lasta? Milloin lapsen voi viedä takaisin päivähoitoon flunssan tai vatsataudin jälkeen? Miten hoitaa vaippaihottumaa? Lue vauvan ja leikki-ikäisen tavallisimmista vaivoista ja sairauksista.

Lue lisää

Ravinto ja syöminen

Onko aamiainen päivän tärkein ateria? Miksi D-vitamiini on lapselle niin tärkeää? Miten pitää lapsen ylipaino kurissa? Kuinka saada nirsoileva lapsi syömään. Juttuja lapsen ravinnosta ja syömisestä.

Lue lisää

Uni

Unen merkitystä ei tule ajatelleeksi ennen kuin sitä ei syystä tai toisesta saa tarpeeksi. Harvassa ovat ne lapsiperheet, joissa koko porukka nukkuu keskeytetyksettä illasta aamuun. Etenkin vauva-aikana moni vanhempi tietää, miltä univajeen aiheuttama epätodellinen pumpulipöhnä tuntuu.

Lue lisää

Turvallisuus

Pieni lapsi on altis jos jonkinlaisille vaaratilanteille. Pumpulissa ei ketään pientä tai isoakaan ihmistä kannata pitää, mutta on fiksua miettiä, millä tavalla maailman tavoille opettelevaa pienokaista olisi mahdollista suojata pahimmilta haavereilta.

Lue lisää

 

 Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.