Olet täällä: Lapsi > Lasten horoskooppimerkit

Lasten tähtimerkit

vauva_kukkahattu_980x549.jpg

Oman – tai lapsensa – horoskoopin lukeminen on mielenkiintoista, vaikka ei uskoisikaan tähtiin; on mukava olla mukana mystisessä leikissä. Astrologi Heidi Horpestad kertoo, mitkä ovat lasten vahvuudet ja heikkoudet Eläinradan merkkien mukaan. Tunnistatko oman lapsesi kuvauksista?


Oinaslapsi (21.3.–20.4.)

Oinaslapset tietävät, mitä he haluavat, ja heillä on terve itseluottamus. Tutkimisinto on suuri ja vahva, ja vanhempien kannattaa aina pitää lähellään laastareita ja ensiapuvälineitä. Yksitoikkoisuus ja rutiinit eivät ole oinasta varten.

Lue lisää

Härkälapsi (21.4.–20.5.)

Pieni härkä on voimakas ja jääräpäinen mutta sulaa saadessaan halauksia ja rakkautta. Härkälapset haluavat tehdä kaiken omassa tahdissaan.

Lue lisää

Kaksoslapsi (21.5.–21.6.)

Kaksosen talossa ovet paukkuvat, puhelin soi, tekstiviestit piippaavat – koko ajan. Kaksoslapset ovat hyvin seurallisia ja sosiaalisesti verkottuneita. Vanhemmilla pitäisi olla silmät myös takaraivossa – kaksoslapset ovat kaikkialla samanaikaisesti.

Lue lisää

Tällainen on Rapulapsi!

Rapulapset vaihtavat mielialaansa suunnilleen yhtä usein kuin vaippaa. He ovat todella mielikuvituksellisia ja heidän kanssaan leikkiminen on viihdyttävää ja hauskaa. Rapulapset kaipaavat paljon huomiota ja vahvistusta läheisiltään.

Lue lisää

Leijonalapsi (23.7.– 23.8.)

Leijona on kukkulan kuningas ja haluaa olla tilanteessa kuin tilanteessa huomion keskipiste. Toiminta ja seikkailut sopivat täydellisesti leijonille. Leijonilla on ainutlaatuinen kyky oikeudenmukaisuudesta, he ovat ylpeitä, anteliaita ja hyväsydämisiä. Lue lisää tästä myöhäiskesän tähtimerkistä.

Lue lisää

Neitsytlapsi (23.8.– 22.9.)

Neitsytlapset ovat varovaisia ja syrjäänvetäytyviä, he tarkkailevat ja havainnoivat mielellään ympäristöä. Heillä on usein ongelmia ruoansulatuksen kanssa – neitsytvauva, joka ei pysty ruoan jälkeen röyhtäisemään, järjestää valtavan välikohtauksen.

Lue lisää

Vaakalapsi (23.9.– 23.10.)

Vaakalapset ovat puoleensavetäviä ja erittäin tietoisia. Jos he haluavat jotakin, he myös keskittyvät sen saavuttamiseksi. He ottavat ympäristönsä vastaan mieluummin hymyillen kuin riitoja etsien.

Lue lisää

Skorpionilapsi (24.10.–22.11.)

Skorpionilapset ovat voimakastahtoisia, peräänantamattomia ja uteliaita ja rakastavat vaikeita haasteita – koska he rakastavat onnistumisen tunnetta, kun he ovat tehneet jotakin oikein. Heillä on pitkät tuntosarvet ja he saavat kiinni kaikesta, mitä heidän ympärillään tapahtuu.

Lue lisää

Jousimieslapsi (23.11.–21.12.)

Jousimieslapset kiipeävät lukitun portin yli leikkipaikalle, pakkaavat kolmipyöräisen ja katoavat tutkiakseen maailmaa itsenäisesti. Vanhemmat voivat vain huokailla. Jousimieslapset eivät kykene istumaan paikoillaan – ulkona odottaa suuri maailma, josta voi oppia niin paljon.

Lue lisää

Kaurislapsi (22.12.–19.1.)

Kaurislapset näyttävät usein ikäistään vanhemmilta. Toisaalta taas vuosien kuluessa he näyttävät toisista poiketen ikäistään nuoremmilta. He ovat voimakastahtoisia, mutta eivät järjestä suurta draamaesitystä, mikäli heidän tahtonsa ei heti täyty. Kauris työskentelee kärsivällisesti ja pitkäjänteisesti ja saavuttaa lähes aina sen, mitä on halunnut. 

Lue lisää

Vesimieslapsi (20.1.–19.2.)

Vesimieslapset provosoivat mielellään. He kohtaavat pelottomasti järjestelmät tai ihmiset, joita he pitävät turhantarkkoina tai vanhanaikaisia. Olipa sitten kyseessä tietty opettaja koulussa tai vanhemmat kotona. Vesimieslapset ovat kapinallisia ja heissä on erittäin individualistisia piirteitä.

Lue lisää

Kalalapsi (20.2.–20.3.)

Kalalapset ovat seikkailijoita, jotka vaipuvat usein unelmiinsa. Ei ole harvinaista, että unelmat ja todellisuus sekoittuvat. Byrokratia ja säännölliset rutiinit eivät ole kaloja varten, olipa kyseessä lapsi tai aikuinen.

Lue lisää

 

 Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.