Vau.fi:n tekemän kyselyn mukaan suurin osa lapsista tehdään – yllätys-yllätys – makuuhuoneessa. Kyselyssä selvisi kuitenkin, että lastentekopuuhissa ollaan toisinaan myös makuuhuoneen ulkopuolella. Lue juttu, jos haluat tietää missä.

Viimeksi päivitetty 12.11.2010

ReissurakkauttaMatkalla on mukava viskata vaatteet pois ja heittäytyä intohimojen vietäväksi. Varsinkin jos matka sattuu olemaan häämatka.

”Meidän naketti sai alkunsa Espanjassa häämatkalla. Tosin häämatka tehtiin vasta 10kk vihkimisen jälkeen. Vauva halusi varmaan odottaa sitä hetkeä sitten”, nimimerkki Lyytis kirjoittaa.

Pikkupiipertäjiä on hyvä tehtailla liikkuvassa välineessä. Nimimerkki Vaavi2010 valitsikin ruotsinlaivan lemmenpesäkseen.

”Miehen synttäreiden aikaan käytiin Ruotsin risteilyllä. Mies uskoo kovasti, että juuri tuolla reissulla pantiin poikamme alulle.”

Joskus myös reissuväsymys tuottaa toivottua tulosta.

”Oltiin miehen ja ison kaveriporukan kanssa perinteisellä joka syksyisellä reissulla Suomessa. Menimme kuitenkin ajoissa miehen kanssa hotellihuoneeseen, koska seuraavana päivänä oli aikainen herääminen”, nimimerkki Gibsoni kertoo lapsentekomatkastaan.

Lue myös: Raskautta yrittävälle seksi on joskus pakkopullaa

Virallisissa merkeissä

”Oma mies oli sadan kilometrin päässä. Ihan kahdestaan olin vieraan miehen kanssa”, nimimerkki Entle kertoo ensimmäisen lapsen alulle laittamisesta.

Entlen esikoinen sai alkunsa Väestöliiton klinikalla. Klinikkahedelmöityksien kohdalla voi antaa myös tarkan ajankohdan.

”Lapseni sai alkunsa Helsingissä Väestöliiton klinikalla 17.5.2010 kello 10:20”, nimimerkki Maiza kirjoittaa.

Samaa tarkkuuteen on vaikea päästä seksihedelmöityksen kohdalla.

Kylppäriseksiä kierteellä

”Seksiä tuli harrastettua tuohon aikaan vaikka missä. Kotona ja ei kotona. Mutta usein harrastettiin seksiä pesuhuoneessa, joten Sintti lähti alulle pyykkikoneen päällä”, nimimerkki Ronkuli kirjoittaa.

Myös sauna on perinteinen paikka Suomessa niin synnyttämille kuin lapsen tekemiselle.

”Meidän rakas Mini on saanut todennäköisesti alkunsa meidän rantasaunalla. Uimme, kävimme saunassa ja sitten painuimme kammarin puolelle, jolloin melko varmasti Mini sai alkunsa”

Joskus paikka selviää vasta myöhemmin todistusaineiston löydyttyä.

”Ehkäisyrengas löytyi saunan lauteitten alta. Se on varmaan sit se mistä kaikki sai alkunsa noin ylipäätään”, basura kertoo.

Periteisesti makkarissa

Yllä mainitut seksiseikkailut kuuluvat selkeään vähemmistöön. 71 prosenttia 119 vastanneesta kertoo laittaneensa lapsen alulle juuri makuuhuoneessa. Kaikille perinteinen makuuhuoneparittelu ei ole pelkkää tapauskollisuutta.

”Ei tule kyllä muualla vehtailtua kuin makuuhuoneessa, sillä koiralla ei ole pääsyä sinne. Olishan se aikamoinen tunnelman pilaaja, jos hurtta tunkis kylmän nenänsä uteliaana johonkin väliin”, RiikkaJ paljastaa.

Teksti: Jarkko Uro
Kuva: iStockphoto
 

Lue koko viestiketju Vau.fi-foorumilta.Lue myös:

Seksiä synnytyksen jälkeen
Seksuaalisuus vaihtelee raskauden eri vaiheissa
Raskaus ja orgasmi

Mitä mieltä olet artikkelista?