Auringossa on ihana köllötellä, mutta niin aikuisen kuin lapsen iho on tärkeä suojata palamiselta. Seuraamalla näitä ohjeita askel askeleelta onnistut rasvaamaan taaperosi...ehkä.

Viimeksi päivitetty 16.6.2023

1. Paikanna taapero

Yleensä tämä on mölyn perusteella helppoa, mutta jos mitään ei kuulu, varaudu konnuuksiin.


 


2. Nappaa taapero kiinni

Voit joko koittaa houkutella hänet luoksesi jollain verukkeella, tai sitten yksinkertaisesti jahdata kunnes saat hänet syliisi.

3. Pitele taaperoa aloillaan

Helpommin sanottu kuin tehty. Pieneksi ihmiseksi taaperolla on suhteettomat voimat, eikä hän pelaa kanssasi samoilla säännöillä: sinä yrität olla satuttamatta kumpaakaan teistä, taapero puolestaan ei moisesta välitä. Gettosäännöt!

4. Pidä taaperosta edelleen kiinni ja avaa aurinkorasvapullo

Kuulostaako mahdottomalta? Se on juuri sitä. Onko pullo edes käden ulottuvilla? Todennäköisesti ei. Luultavasti taaperosi karkaa tässä kohdin ja saat napata hänet uudelleen. Toista siis kohdat 1–3.

5. Pursota shottilasillinen aurinkorasvaa kämmenillesi

Miksikö shottilasillinen? Ensinnäkin koska se on asiantuntijoiden suosittelema määrä taaperon riittävään rasvaamiseen. Toisinnakin siksi, että viimeistään tässä kohtaa assosiaatio alkaa olla miellyttävä. Huom: älä päästä irti taaperosta! Jos päästit, toista kohdat 1–3, tällä kertaa aurinkorasvaisin käsin.

6. Tähtää taaperoon

Tämä on haastavaa, sillä taapero liikkuu ja aurinkorasva sotkee. Aloita isoista kokonaisuuksista, kuten raajoista. Onnea matkaan!

7. Siedä sivullisten katseet

Taaperosi todennäköisesti pistää pystyyn senpäiväisen shown, että harjaantumattomaan korvaan se kuulostaisi lastensuojeluilmoituksen paikalta. Älä anna tämän himmentää päämäärätietoisuuttasi!

8. Viimeistele rasvaamalla kasvot ja korvat

Jos taaperoon osuminen oli vaikeaa, tämä hienomotorinen suoritus on jo toisesta todellisuudesta. Onnistuitko? Tuolla sorminäppäryydellä pääsisit taskuvaraskiltaan tai taikurikouluun heittämällä sisään!

9. Estä lisävahingot

Taapero on nyt rasvattu, mutta et halua aurinkorasvaläikkiä pitkin terassikalusteitasi, omia vaatteitasi ja mahdollisia lemmikkieläimiänne. Vaihtoehtoisesti vastarasvattu taapero tahtoisi kierähdellä pöllyävässä rantahiekassa.

Tehtäväsi on siis saada taapero pysymään erossa näistä kaikista, kunnes rasva on imeytynyt. Harkitse piirrettyjen näyttämistä kännykältä viimeistään tässä vaiheessa.

10. Nauttikaa auringosta!

Sinulla on tuskanhiki, olette jo myöhässä ja itseäsi et todellakaan ole ehtinyt rasvata.

11. Toista kaikki tämä ihan kohta uudestaan

Aurinkorasvaa tulee lisätä noin kahden tunnin välein. Ihanaa!

Mitä mieltä olet artikkelista?