Karmeista anopeista väännetään vitsiä, mutta hymy voi hyytyä, kun omalle kohdalle osuu hankala anoppi. Foorumilla puidaan anoppien ärsyttävimpiä piirteitä.

Viimeksi päivitetty 3.8.2018

Kamala anoppi on klisee, mutta joillekin valitettavasti hyvin todellinen sellainen. Nimimerkki Vargynja avautuu omastaan foorumilla:


MAINOS | PAMPERS: Mitä kosketus merkitsee vauvalle?


 

”Hän mm. olettaa että hänelle vastataan aina puhelimeen ja häntä autetaan joka asiassa, mitä hän vain keksii pyytää. Hän myös katkaisee välit välillä mystisistä syistä tai saattaa kertoa kuukausi vierailun jälkeen miehelleni että häntä harmittaa, kun minä tein/sanoin/en tehnyt/en sanonut jotain kun hän oli kylässä, vaihtaa meillä tavaroiden paikkaa ollessaan kylässä (jotta hän löytäisi ne). Tavallisesti hän myös vierailulta lähtiessään sanoo ettei kyllä tule takaisin kun syystä x oli niin kamalaa.”

Etäisen kohteliaat välit

Välit anoppiin voivat olla päällisin puolin asialliset, vaikka pinnan alla kiehuisikin. Nimimerkki tiikeriLuukas on päättänyt pitää etäisyyttä anoppiinsa ja antaa miehensä hoitaa yhteydenpidon äitiinsä.

”Syy näihin etäisen kohteliaisiin väleihin on anopissa: hänen mielestään mä puhuin hänen lempilapsenlapselleen (eli miehen pojalle, joka asuu meillä) väärällä tavalla, kun ojensin kerran tätä lempparia huonoista pöytätavoista, jolloin anoppi katsoi asiakseen haukkua mut tietty lapsen kuullen”, tiikeriLuukas kirjoittaa.

”Ärsyttää hirveästi”

Aina anopin ei välttämättä tarvitse käyttäytyä loukkaavasti miniäänsä kohtaan saadakseen tämän raivon partaalle. Nimimerkki Tähti kertoo ärsyyntyvänsä suunnattomasti anoppinsa luonteenpiirteistä:

”Mulla on siis hyvä Anoppi, kaikkken määritelmien ja mittapuiden mukaan, mutta ei vaan kestä vierailla pitkään tai olla saman katon alla, koska on niin vanhanaikainen, että ärsyttää hirveästi! Myös ärsyttää se, että samoja vanhoja asioita puhutaan vuosikaupalla ja muiden asioista juoruaminen ärsyttää suunnattomasti. Myös tavat määräillä ärsyttää.”

Onko sinullakin hankalat välit anoppiisi? Mikä hänessä ärsyttää eniten? Tule tilittämään foorumille: Anoppi

Mitä mieltä olet artikkelista?