Varjostaako lapsettomuus elämääsi? Toivoisitko löytäväsi vertaistukea kipeään elämänvaiheeseen? Sitä on tarjolla foorumilla, jossa voit keskustella aiheesta anonyymisti muiden lapsettomuudesta kärsivien kanssa.

Viimeksi päivitetty 20.10.2018

Onko toiveesi omasta lapsesta jäänyt toistaiseksi toteutumatta? Kärsitkö stressistä ja ahdistuksesta asian vuoksi? Oletko hakeutunut lapsettomuustutkimuksiin tai -hoitoihin?

Tuntuuko koko aihe raskaalta ja vaikealta puhua lähipiirin kanssa? Haluaisitko kuitenkin löytää vertaistukea muista lapsettomuudesta kärsivistä? Toivoisitko voivasi keskustella aiheesta anonyymisti muiden saman kokeneiden kanssa? Tiesitkö, että se on mahdollista foorumillamme?

Vau.fi -foorumi ei ole pelkästään odottavien äitien ja jo vanhemmiksi tulleiden kanava. Foorumilta löytyy ikioma osio myös lapsettomuudesta kärsiville. Kaikille avoimen lapsettomuuskeskustelun lisäksi tarjoamme lapsettomuudesta kärsivien salaisen ryhmän, johon voit hakeutua, mikäli haluat keskustella aiheesta piilossa muiden foorumikäyttäjien silmiltä.

Kaipaatko vertaistukea kipeään elämänvaiheeseen? Sitä löytyy foorumilta: Lapsettomuus

Mitä mieltä olet artikkelista?