Jokainen taaperoikäisen vanhempi tietää, millaisiin toilailuihin villi vaahtosammutin voi ehtiä. Foorumilla jaetaan taaperoiden hulvattomimmat temput.

Viimeksi päivitetty 4.7.2018

Taaperot ovat ehtiväisiä ja usein turhankin omatoimisia. Kokeilunhalu ajaa heitä mitä mielenkiintoisimpiin temppuihin, joita vanhemmat eivät välttämättä arvosta lainkaan. Vai mitä mieltä olette Rosalinan kolmevuotiaan touhuista:“Pari kertaa on päässyt kakan kanssa sotkemaan. Kerran siveli vessanpöntön ja lavuaarin likaisiksi, kerran soossia löytyi lastenhuoneen tapetista.”

Piirtelyä mattoon

Sotkeminen onkin monen taaperon bravuuri. Siihen voi ulosteen ohella käyttää muun muassa maitoa tai vaikka huulikiiltoa. Myös piirtäminen muualle kuin paperille kiinnostaa taaperoikäisiä.

“Juuri äsken piirsi äidin mattoon. Harvemmin nyt yleensä mitään isompia ”tuhmuuksia” tekee”, kirjoittaa nimimerkki toupie.

Äiti lukkojen taakse

Toisinaan taaperot saavat päähänsä hyvinkin radikaaleja tempauksia. Nimimerkin -mansikka- esikoinen järjesti äidilleen ikimuistoisen show’n:

“Rakas esikoiseni lukitsi minut parvekkeelle ja kiipesi kirjahyllyyn kun äiti oli lukkojen takana. Oli hurjaa katseltavaa ikkunan läpi, kun pelkäsin että satuttaa itsensä. Onneksi naapurilla oli vara-avain ja sattui olemaan ulkona kun huhuilin parvekkeelta.”

Millaisia temppuja sinun taaperosi on tehnyt? Kerro se foorumilla: Taaperoiden toilailut

Mitä mieltä olet artikkelista?