Foorumi tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden keskustella salaisesti raskauskuulumisistaan. Elokuulle perheenlisäystä odottavien salainen ryhmä on nyt avattu.

Viimeksi päivitetty 31.12.2018

Foorumillamme on omat keskusteluryhmänsä odottajille sen mukaan, missä kuussa kullakin on laskettu aika. Jokaisesta ryhmästä löytyy myös salainen ryhmä, jonka keskustelut eivät näy muille kuin sen osallisille.

Elokuun vauvoja odottavien salainen ryhmä on nyt aktivoitunut. Ryhmässä voi keskustella yksityisesti ilman pelkoa, että kukaan ryhmän ulkopuolinen – foorumin ylläpitoa lukuun ottamatta – pääsisi lukemaan käytyjä keskusteluja.

Salaisiin ryhmiin pääsevät mukaan vain aktiiviset foorumikeskustelijat. Ryhmään ei siis voi liittyä kuka tahansa utelias. Tämäkin suojaa osaltaan salaisissa ryhmissä käytyjen keskustelujen yksityisyyttä.

Onko sinullakin laskettu aika elokuussa ja haluaisit päästä osalliseksi salaisen ryhmän yksityisiä keskusteluja? Ohjeet liittymiseen löydät täältä: Elokuun salainen ryhmä on nyt avattu – lue täältä kuinka pääset mukaan!

Mitä mieltä olet artikkelista?