Valokuvaaja Emily Robinsonin oli tarkoitus kuvata Amy Beth Bennettin toisen lapsen syntymä sairaalassa. Synnytyssaliin saakka he eivät kuitenkaan ehtineet, sillä Sienna-vauva päätti syntyä vauhdilla – aivan sairaalan ulkopuolella. Katso koskettava kuvasarja.

Viimeksi päivitetty 4.6.2013

Toukokuun 24. päivä, kello 01.30. Amy Beth oli matkalla sairaalaan synnyttämään toista tytärtään. Mukana olivat aviomies Joe Bennett ja valokuvaaja Emily Robinson, jonka oli tarkoitus ikuistaa iloinen perhetapahtuma.


 


Vauvan pää on ulkona

Matkaan lähdettiin heti lapsivesien mentyä, ja Amy oletti, että synnytys voisi hyvinkin kestää ainakin neljä tuntia. Mutta toisin kävi.

”Kun nojasin sairaalan seinään sisäänkäynnin ulkopuolella, tajusin etten ehtisi synnyttämään sisälle saakka. Kerroin ihanalle kätilölleni, että vauvan pää oli jo ulkona”, Amy Beth muistelee.

Lue myös:
Ihan pakko ponnistaa!

Kätilö vahvisti, että pää tosiaankin on ulkona, joten synnytys tapahtuisi tässä ja nyt. Aviomies oli tuonut paikalle pyörätuolin – ja siihen tukeutuen Amy Beth ponnisti tyttärensä maailmaan.

Lue myös:
Syöksyen maailmaan

Emily Robinson oli paikalla koko ajan ja kuvasi minkä ehti.

”Se oli todella upea kokemus! Joe ja minä katsoimme toisiamme ja hymyilimme, vaikka olimmekin melkein shokissa. Hetkeen mahtui paljon iloa, kaikki tapahtui todella nopeasti. Se oli hienoa”, Robinson kertoo CNN:n haastattelussa.

”En pelännyt”

NBC-kanavalle Amy Beth kertoi, että hän ei pelännyt missään vaiheessa.

”Kehoni teki mitä sen kuului tehdä. Olen luonnollisen synnytyksen kannattaja. En pelännyt, mutta ymmärsin toki, että kiire oli ja kaikki tapahtui nopeasti. Olin hyvissä käsissä.”

 

”Kaunein ja villein synnytys”

Emily Robinson julkaisi blogissaan kuvasarjan, josta tuli todellinen nettihitti. Valokuvaajallekin kokemus oli ikimuistoinen. Robinson kirjoittaa blogissaan:

”Se oli nopein, mielettömin, kaunein ja villein synnytys, mitä olen koskaan saanut kunnian olla todistamassa.”

Tutustu Emily Robinsonin blogiin.

 

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Videot: NBC ja CNN
Kuvat: Emily Robinson (julkaistu kuvaajan luvalla)

Mitä mieltä olet artikkelista?