Atkinsien perheeseen syntyi pieni tyttö, Nevaeh keisarileikkauksella. Synnytyksessä tapahtui harvinainen kädenpuristus.Vielä syntymätön tyttö nimittäin nappasi lääkäriä sormesta.

Viimeksi päivitetty 7.11.2013En ole koskaan ennen saanut kuvaa vauvasta pitämässä sormesta kiinni.

”Tule katsomaan. Hän otti sormestani kiinni!” lääkäri Allan Sawyer sanoi isälle kesken sektion. Isä Randy Atkins nappasi hetkestä kuvan. 

Tytön äiti, Alicia Atkins jakoi valokuvan Facebook-seinällään 10 viikkoa synnytyksen jälkeen.

”Viimeinkin voin jakaa tämän! Kun lääkärini Allan Sawyer puhkaisi lapsivesipussin, tyttäreni tarttui hänen sormestaan kiinni”, Alicia kirjoitti.

Alicia kertoo olevansa täysin kuvan lumoissa. Hän luonnehtii kuvaa ”todella ihmeelliseksi”.

Lääkärille kangasvedos

Sama lääkäri on auttanut myös Alician kaksi muuta lasta maailmaan. Valokuvaajana työskentelevä Alicia teki lääkärille kiitokseksi valokuvasta kangasvedoksen.

”En ole koskaan ennen saanut kuvaa vauvasta pitämässä sormesta kiinni. Se on todella harvinaista”, lääkäri Sawyer kertoo.

Seurasi jättisuosio

Monet TV-kanavat ympäri maailmaa ovat tehneet jutun vauvasta, joka paiskasi kohdussa lääkärin kanssa kättä. Alicia ei osannut odottaa valtavaa suosiota, jonka kuva sai. 

”Me olemme saaneet todella paljon julkisuutta. Kuva on ollut esillä Etelä-Afrikassa, Kanadassa, Chilessä ja lukuisissa muissa paikoissa. Kiitos, että olette jakaneet”, Alicia kirjoittaa Facebookissa.

Nevaeh-tyttö syntyi syyskuun 9. päivä vuonna 2012 Arizonan osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Mitä mieltä olet artikkelista?