Ryhmä Hau -kalenteri kelpaa varmasti kaikille televisiosarjaa intohimoisesti seuraaville lapsille. Pienimmille lapsille kalenteria ei kuitenkaan suositella tukehtumisvaaran takia.

Viimeksi päivitetty 14.11.2017Hinta: 34,90€
Ikäraja: 3+
Alkuperäisnimi: Paw Patrol Advent Calendar
Valmistaja: Spin Master

Ryhmä Hau -kalenterin valmistajat ovat tienneet, mitä fanit haluavat: kaikki sarjan pennut – ja ne myös ovat mukana. Kalenteri tarjoaa myös useita muita eläinhahmoja; sellainen löytyy melkein jokaisen luukun takaa.

Arvio jatkuu mainoksen jälkeen

 

Yleensä lelukalenterit sisältävät runsaasti muovikrääsää, jolla ei ole sen kummempaa arvoa leluna. Toki Ryhmä Hau -kalenteri sisältää myös krääsää, kuten hedelmälaatikon, heinäpaalin ja kummallisen läpinäkyvän muoviosan. Ylimääräisiä muoviosia on kuitenkin todella vähän verrattuna muihin kalentereihin.

Kalenteri ei sovellu lasten avattavaksi ilman apuvälineitä, sillä luukut ovat todella vaikeasti avautuvia.

Hinnaltaan Ryhmä Hau -kalenteri on selkeästi kallein tänä vuonna arvioiduista joulukalentereista. Lähes 35 euron perustuu sarjan suosioon, sillä Ryhmä Hau -lelut eivät ole arvion laadukkaimpia. Osa muovihahmoista on valmistettu hyvin kevyestä muovista.

Autot 3 -joulukalenterin autot ovat puolestaan laadukkaita metalliautoja, vaikka kalenteri on halvempi kuin Ryhmä Hau -kalenteri. Autot 3 -kalenteri maksaa 29,90€.

Palaa takaisin kalenteritestin pääsivulle ja anna oma arviosi parhaasta joulukalenterista.

Lelukalenterit:

Kirjajoulukalenterit:

Mitä mieltä olet artikkelista?