Ranskalaisyrityksen valmistama Frozen-kalenteri kiinnostaa varmasti monia pikkutyttöjä. Todennäköisesti äidit eivät ihastu tämän kalenterin sisältöön. Kalenteri pitää sisällään heikkolaatuista krääsää, kuten tarroja ja erittäin heppoisia muovikoruja.

Viimeksi päivitetty 14.11.2017Hinta: 23,90€
Ikäsuositus: 3+
Alkuperäisnimi: Disney Frozen Calendrier de L’Avent avec Bijoux et Accessoires
Valmistaja: Taldec Communication

Sinänsä on hauska ajatus tehdä joulukalenteri, joka sisältää pinnejä, hiuspompuloita ja muovikoruja. Valitettavasti kuitenkin kalenterin hiuslaitteiden laatu on erittäin kehno.

Arvio jatkuu mainoksen jälkeen.

Näyttää myös siltä, että kalenterin valmistusprosessissa on aukkoja: arviossa mukana olleen kalenteriyksilön ensimmäinen luukku oli tyhjä. Myöhemmin selvisi, että ensimmäisen luukun esine oli irronnut ja valunut kalenterin pohjalle.

Frozen-joulukalenterin luukut ovat lapsille erityisen haasteellisia, sillä korut, hiuspinnit ja ponnarilenkit tulevat muovipusseissa, jotka on liimattu kiinni kalenteriin. Myös itse luukut olivat melko jäykät ja niiden avaamisessa oli käytettävä veistä.

Minkä Frozen-kalenteri häviää laadussa, se voittaa hinnassa. Kalenteri kuuluu arvioitujen kalenterien huokeimpiin. Kalenterin hinta on 23,90€. Halvimmat arviossa mukana olevat joulukalenterit maksavat 19,90€.

Palaa takaisin kalenteritestin pääsivulle ja anna oma arviosi parhaasta joulukalenterista.

Lelukalenterit:

Kirjajoulukalenterit:

 

 

Mitä mieltä olet artikkelista?